Sayfa 63/996 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Viobcu kardeşler teknik tmm da takas daki o kadar yabancı lotu görünce bunun yönü yukarı olmasi gerekmez mi düşüş sanki Zor ytd
    bu işler deprem gibi geliyor.
    deprem olunca kendini sokağa atan insanlar gibi
    takasa makasa bakmadan malı satan kaçıyor.
    önemli olan istatistik bilgilere indikatör uydurarak depremi önceden tahmin etmek.
    ben bir ara burada istanbul depremi 2026 ya kadar olacak grafiği paylaştım.
    birileri dalgaya aldı.
    ama önemli olan çalışmak.
    kafa yormak.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Viobcu kardeşler teknik tmm da takas daki o kadar yabancı lotu görünce bunun yönü yukarı olmasi gerekmez mi düşüş sanki Zor ytd
    o sorunun cevabı şöyle olabilir

yabancı bu aldığının 3-4 katını da sattığında borsa çökmedi ama yaklaşık 1 yıla yakın zamanda 5 milyar dolar para çıktı mesela endeks genelde 100 bin altına düşmedi 82 den hızla döndü

mesela viop ta 152 binlere 100 binlere inerken creditte yaklaşık 200 bin adet mal vardı yani o kadar sert düşmemeliydi ama düştü

sonra 135 lerden 115 binlere düşerken yine tebde 150 bin lot long vardı ama yine sert düştü

yani belli olmaz
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3. takas olayında bide şu var tabi

yabancı lar yada büyükler hedgeli gider genelde

mesela viop ta teb yüklü miktarda long dur fakat buna karşın thyao dada viop ta yüklü miktarda shorttu thyao yu 12,50 lerden shortlamaya başladı thyao 9,00 lara kadar indi endeks o kadar sert düşmedi yani bunun gibi genelde hedgeli çalışıyorlar spota karşılık viop hortlar hedge eder yada başka bir ürünle vs
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku

grafiklerim rahatsız ediyorsa sorun olmaz paylaşmam
    Est. paylaşımların rahatsız edici olmadığı gibi, paylaşım yapıp yapmaman konusunda fikir beyan etmek de haddimize değil...

Kimler kimler neler paylaşıyor burda, inan en rahatsız edici olmayan paylaşımlar seninkilerdir...

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Est. paylaşımların rahatsız edici olmadığı gibi, paylaşım yapıp yapmaman konusunda fikir beyan etmek de haddimize değil...

Kimler kimler neler paylaşıyor burda, inan en rahatsız edici olmayan paylaşımlar seninkilerdir...
    eyvallah saolasın

6. Sn. KOC buraya attiginiz grafiklerinin hicbiri objektif degil . cizilen cizgilerin hepsi aklinizdaki pozisyona gore cizilmiz nizami olmayan cizgiler yada formasyonlar . su grafiklere gore islem acan insan bugune kadar 0 i cokdan cekmistir
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    hadi vereyim.
    bu atr bir halta yaramaz çoğunlukla.
    ama yaradığında da tam yarar.

bist haftalık
    atr yükselerek tükenme gösteriyor.....

https://invst.ly/szou0

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Ben de bir sinyal aldım bakalım... Salı günü belli olur.

XU100 4h

Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

8. Atr tek başına bir işe yaramayabilir ama keltner kanalıyla beraber kullanılabilir ben kendi sistemimde parametre olarak faydalanıyorum

Burada fazla bilgi var:

https://www.perfecttrendsystem.com/b...terge-icin-mt4

YTD

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    hadi vereyim.
    bu atr bir halta yaramaz çoğunlukla.
    ama yaradığında da tam yarar.

bist haftalık
    atr yükselerek tükenme gösteriyor.....

https://invst.ly/szou0

Sayfa 63/996 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri