haftaıcı de dahıl full kapama gelmezse verdıklerı gıbı alabılırler... ben dıyeyım de...
haftaıcı de dahıl full kapama gelmezse verdıklerı gıbı alabılırler... ben dıyeyım de...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz'dan kabine toplantısı öncesi dikkat çeken sözler: Daha sert tedbirlerin alınma zamanı geldi
30.11.2020 14:05 | Güncelleme: 30.11.2020 15:07
30 bin vaka ile Avrupa'da birinci sıraya oturmuş durumundayız. İnsan hareketliliğini azaltma adına bugün adımlar atılacaktır. Daha sert tedbirlerin alınma zamanı artık gelmiştir.
—-///
Son dakika haberi:
Bilim Kurulu Üyesi, 'Söylemek zorundayım' diyerek uyardı: Gördüklerim inanılmaz...
Hastalığın, akciğerde çok büyük hasarlar bıraktığını ifade eden Turan gördüklerini, 'İnanılmaz' olarak nitelendirdi. Turan, "Bu hastalar nasıl nefes alabiliyor diyorum" ifadelerini kullandı. İşte Bilim Kurulu Üyesi Sema Turan'ın çarpıcı açıklamalarının yer aldığı son dakika haberinin detayları...
https://m.sabah.com.tr/gundem/2020/1...-inanilmaz/amp
böyle satıcılı günler alım fırsatı derler bi şansımızı deneyelim bakalım. EKGYO bence uygun. daldan dala konan biri olmadığım için başkasına aklım ermiyor..
Full lonk 5/5 maliyet 1255.5 hadi bakalım
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri