Sayfa 963/1002 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Erdoğan : Tek parti diktasının ardından sırtını ancak vesayete ve darbecilere dayayarak iktidara gene bir partinin Turk silahlı kuvvetleri dusmanligini gayet iyi anlıyoruz . Onların derdi ordumuzun artık darbeyle CHP’ye iktidar yolunu açma yerine Türkiye’nin sınırlarını koruma ve sinir ötesi harekatla asli gorevini yapıyor olmasıdır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Bisti ıslak havluyla dövdüler.

TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
    garanti den çıkan dolara gelirse olaya bak... ne temiz kar adamlara

Erdoğan : Açık düşmanlık besleyenlerle sorunu olmayanlar , Azerbeycan ve Katar gibi ülkemize dostluklarını kayıtsız ve şartsız gösterenlere saldırdıkça saldırıyor . Bunlar yatırımcılara ülkemize gelmeyin mesajı veriyorlar.

Erdoğan : Bunların derdi ne borsa İstanbul’dur ne Sakarya’daki fabrikadır .Bunların derdi gerisindeki kadim medeniyet ve tarih müktesebatıyla bizatihi Türkiyeyledir , Türk milletiyledir , ülkenin hedefleriyledir .

Erdoğan : Özgürlüğün ve çoğulculuğun en büyük savunucusu biz olduk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

OPEC bugünkü toplantı sonrasında açıklama yapmayacak, görüşmeler yarın devam edecek- Bloomberg

Erdoğan : Kamu kurumları mesai saatleri 10.00-16.00 arası olarak uygulanacaktır.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Erdoğan: Biz hiç bir zaman yatırımcının kimliğini , rengini, dinini sorgulamadık. Çünkü paranın rengi , dini olmaz. Para paradır.

7. Herhalde halk 24 saat hamam yada saunada
    CHP ye taktigi gibi her pandemi konusmasinda hamam ve sauna diyor

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Hamam , sauna , masaj salonu gibi yerler faaliyetlerine ara verecek
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Biz hiç bir zaman yatırımcının kimliğini , rengini, dinini sorgulamadık. Çünkü paranın rengi , dini olmaz. Para paradır.
    Bu kapitalist cümleyi kim eklemiş konuşma metnine .

Sayfa 963/1002 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •