-
Erdoğan : Tek parti diktasının ardından sırtını ancak vesayete ve darbecilere dayayarak iktidara gene bir partinin Turk silahlı kuvvetleri dusmanligini gayet iyi anlıyoruz . Onların derdi ordumuzun artık darbeyle CHP’ye iktidar yolunu açma yerine Türkiye’nin sınırlarını koruma ve sinir ötesi harekatla asli gorevini yapıyor olmasıdır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
komutan logar
Bisti ıslak havluyla dövdüler.
TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
garanti den çıkan dolara gelirse olaya bak... ne temiz kar adamlara
-
Erdoğan : Açık düşmanlık besleyenlerle sorunu olmayanlar , Azerbeycan ve Katar gibi ülkemize dostluklarını kayıtsız ve şartsız gösterenlere saldırdıkça saldırıyor . Bunlar yatırımcılara ülkemize gelmeyin mesajı veriyorlar.
Erdoğan : Bunların derdi ne borsa İstanbul’dur ne Sakarya’daki fabrikadır .Bunların derdi gerisindeki kadim medeniyet ve tarih müktesebatıyla bizatihi Türkiyeyledir , Türk milletiyledir , ülkenin hedefleriyledir .
Erdoğan : Özgürlüğün ve çoğulculuğun en büyük savunucusu biz olduk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
OPEC bugünkü toplantı sonrasında açıklama yapmayacak, görüşmeler yarın devam edecek- Bloomberg
-
Erdoğan : Kamu kurumları mesai saatleri 10.00-16.00 arası olarak uygulanacaktır.
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX
Erdoğan: Biz hiç bir zaman yatırımcının kimliğini , rengini, dinini sorgulamadık. Çünkü paranın rengi , dini olmaz. Para paradır.
-
Herhalde halk 24 saat hamam yada saunada
CHP ye taktigi gibi her pandemi konusmasinda hamam ve sauna diyor

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan : Hamam , sauna , masaj salonu gibi yerler faaliyetlerine ara verecek
...
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan: Biz hiç bir zaman yatırımcının kimliğini , rengini, dinini sorgulamadık. Çünkü paranın rengi , dini olmaz. Para paradır.
Bu kapitalist cümleyi kim eklemiş konuşma metnine .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri