Sayfa 142/996 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    internette v.s. görüyoruz toplu taşıma araçları tıkış tıkış...bunların önüne geçmek lazım...en önemli bulaşma noktaları bunlar belkide...alınan tedbirlerin faydası olur elbette ama yeterli olur mu bakalım...ya hafta sonu sahiller ana baba günü v.s. görüntüler vardı...gerçekten inanılmaz ya...arkadaş bunlar farklı bir ülkede mi yaşıyor acaba? sanırsın hiç virüsün ulaşamadığı yerden görüntüler...

2. şimdi polemik konusu yapım...

avm ye hes kodu ile girilecek...

bu araplarıda kapsıyor mu?

biz evimizde virüs geçsin diye beklerken katarlı gelip elini kolunu sallıyarak yinede gezecek mi?

3. Kavurmacı Consen buda temel ama graflarımıza oturttuğumuz hikaye için yorumlama az olsun öz olsun.
    Daha öncede söyledim beni RED listene alki bu muhabbetlerin içinde kalma sonra komik duruma düşme net met diye

4. Tam kapanma gelmediği gibi şehirlerarası kısıtlama bile gelmedi... Hala 144x'lerden short kapama şansı veriyor...
    Cömertliği üstünde bu akşam...

Velhasıl bir happy hour'un daha sonuna geliyoruz gibi gibi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. şimdi evde kal hisseleri ve teknoloji hisselerini alırlar...

travel hisseleri thyao gibi hisseler satılır...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    internette v.s. görüyoruz toplu taşıma araçları tıkış tıkış...bunların önüne geçmek lazım...en önemli bulaşma noktaları bunlar belkide...alınan tedbirlerin faydası olur elbette ama yeterli olur mu bakalım...ya hafta sonu sahiller ana baba günü v.s. görüntüler vardı...gerçekten inanılmaz ya...arkadaş bunlar farklı bir ülkede mi yaşıyor acaba? sanırsın hiç virüsün ulaşamadığı yerden görüntüler...
    bugün trafik polislerini gözlemledim. boş servisleri, doblo, kango gibi ticari araçları durduruyorlar önceleri,nden geçen keçiören-yenimaihalle-ostim-batıknet dolmuşlarının her biri ayakta en az 10 yolcu ile geçerken tek birini bile durdurmuyorlardı
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1439.5 flat

Düşmeye niyeti yok bunun, yarın deptürürler nemelazım
    Yarını bekleyemedi, akşam seansında deptürdüler 1000 puan way bea

1449 dan şortları tekrar giysek mi ki ki
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    şimdi polemik konusu yapım...

avm ye hes kodu ile girilecek...

bu araplarıda kapsıyor mu?

biz evimizde virüs geçsin diye beklerken katarlı gelip elini kolunu sallıyarak yinede gezecek mi?
    yabancı uyruklu herkes bu kapsam dışında
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 142/996 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •