Sayfa 144/996 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kesin yarın çoşku var diyorsun yani? bugünkü satışın tümü komple kapanırız korkusundandı yani? kopmle kapanma bekleyen tek bir geri zekalı göster bana, sosyal medya vs de olur? daha gokhan uskuay, beklenenden kötü kararlar gelmedi yazmadı, bir de o yazarsa tam olacak!
    ya cauti, allahaşkına bugun en çok düşen xu030'lara bak bir de artı kapayanlara bak... neyi alıp neyi sattıkları ayan beyan ortada...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Varlik fonu 200 milyon dolara satmis %10 nu
    ucuza gitmiş...1,5 milyar üzerinden almıştı nasd**, ebrd paylarını...borsanın hacmi dolar bazında ikiye katladı, işlem yapan yatırımcı sayısı %50 arttı...en az 3 milyar üzerinden satılmalıydı..bu arap avrupa ya yatırım yaparken bol keseden, türkiyede yatırım yaparken eli sıkı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Elin Adamı akşam seansı almak İçin mi vurdu

Kimi kandırıyonuz len

İyi şort kapattırdılar.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

5. tek kişinin karar verdiği ülkede 200 milyonda olur 20 milyon da olur.karşı çıkarsan vatan haini olursun.
    o yüzden konuşmak gereksiz..rakamın önemi yok yani..
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ucuza gitmiş...1,5 milyar üzerinden almıştı nasd**, ebrd paylarını...borsanın hacmi dolar bazında ikiye katladı, işlem yapan yatırımcı sayısı %50 arttı...en az 3 milyar üzerinden satılmalıydı..bu arap avrupa ya yatırım yaparken bol keseden, türkiyede yatırım yaparken eli sıkı.

6. Alınan kararlar sağlık açısından iyi

Ama borsa açısından iyi değil

Gıram short kapama yok bende bam bam çakılmaya devam diyorum

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ya cauti, allahaşkına bugun en çok düşen xu030'lara bak bir de artı kapayanlara bak... neyi alıp neyi sattıkları ayan beyan ortada...
    yahu, neyi alıp sattığını biliyoruz...bu saçma oyun, sürekli oynanıyor zaten. her aşı haberinde havacılık hisseleri alırken yaşanan salaklık, kapanma korkusu olunca da yaşanıyor işte.

söylediğim şu...düşüşün tümü, bu kararlar için miydi? ab yaptırım konusu, abd borsalarında satış vs bunun hiç mi etkisi yoktu...kar realizasyonu bahanesi olmadı mı yani hiç...ne güzel sürekli dümdüz çıkacağız yukarı, var mı böyle bir dünya.

yarın illa ki düşüşe tepki gelir, ama düşüş bu kadarla sınırlı kalmaz...dizlerin titremesi lazım, en azından önceki zirve 1240-50 bölgesi test edilmeli bu hafta..bence tabi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Buldum bir tane...

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhan: "Daha fazla kısıtlama beklentisindeydik."

https://twitter.com/koronapatt/statu...71735103037443
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 144/996 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •