ucuza gitmiş...1,5 milyar üzerinden almıştı nasd**, ebrd paylarını...borsanın hacmi dolar bazında ikiye katladı, işlem yapan yatırımcı sayısı %50 arttı...en az 3 milyar üzerinden satılmalıydı..bu arap avrupa ya yatırım yaparken bol keseden, türkiyede yatırım yaparken eli sıkı.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Elin Adamı akşam seansı almak İçin mi vurdu
Kimi kandırıyonuz len
İyi şort kapattırdılar.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Alınan kararlar sağlık açısından iyi
Ama borsa açısından iyi değil
Gıram short kapama yok bende bam bam çakılmaya devam diyorum
Ytd
yahu, neyi alıp sattığını biliyoruz...bu saçma oyun, sürekli oynanıyor zaten. her aşı haberinde havacılık hisseleri alırken yaşanan salaklık, kapanma korkusu olunca da yaşanıyor işte.
söylediğim şu...düşüşün tümü, bu kararlar için miydi? ab yaptırım konusu, abd borsalarında satış vs bunun hiç mi etkisi yoktu...kar realizasyonu bahanesi olmadı mı yani hiç...ne güzel sürekli dümdüz çıkacağız yukarı, var mı böyle bir dünya.
yarın illa ki düşüşe tepki gelir, ama düşüş bu kadarla sınırlı kalmaz...dizlerin titremesi lazım, en azından önceki zirve 1240-50 bölgesi test edilmeli bu hafta..bence tabi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Buldum bir tane...
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhan: "Daha fazla kısıtlama beklentisindeydik."
https://twitter.com/koronapatt/statu...71735103037443
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri