Sayfa 146/996 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bence satışta bir sıkıntı yok..ama daha şeffaf olmalıydı...mesela 4 milyar usd üzerinden satsalardı iyi oldu derdim..2 milyar üzerinden satılınca peşkeş çekmek gibi oluyor...tüm dünyada bir malın bormal bir fiyatı var, bir de zengin arap fiyatı var.

ama sen, kasada kuruş yok, ateşle ordan bir 200 milyon dersen..adam da 2 milyar üzerinden hesap kitap yapar.
    Varlik fonu bu %10 payi ne kadara satin almisti ? Kar mi etti zarar mi etti acaba ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    aynen büyük resimde tepede olduğumuzu söyledim

belkide aceleleri vardı onun için hızla götürdüler yukarı
    maaleseaef reel piyasalarda muazzam bir resesyon ile karsi karsiya kalacagiz

herkes hazirlikli olmali

bu kapanmayi kucumseyenler oluyor (bunun icin miydi dusus diyenler var) yapmayin lutfen ! zaten reel piyasada is yapanlar net goruyor ozellikle son 1 aydir inanilmaz bir is hacmi daralmasi vardi, bu kapanma ile bu durum kroniklesecek

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Buldum bir tane...

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhan: "Daha fazla kısıtlama beklentisindeydik."

https://twitter.com/koronapatt/statu...71735103037443
    10 gün önce aklı neredeymiş, nerdeyse hiç elle tutulur tedbir alınmamıştı o zaman..ben bu kadar erken beklemiyordum bu tedbirleri..10 gün daha beklerler diyordum...bu tedbirler de hastanelerde rahatlama sağlamazsa, avm ler de kapanır...bazı sektörel kapanmalar da gelebilir.

kış aylarında şehirlerarası seyahat yapan yok doğru dürüst...bu nedenle bu tür bir kısıtlama faydalı olmaz bence..böyle bir karar da beklemem doğrusu.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Varlik fonu bu %10 payi ne kadara satin almisti ? Kar mi etti zarar mi etti acaba ?
    1,5 milyar üzerinden aldı diye bir hesap vardı (2 yıl kadar oldu)...teyit etmedim...ama doğru olma ihtimali yüksek...bu durumda şu şartlarda çok ucuza gitmiş demektir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    maaleseaef reel piyasalarda muazzam bir resesyon ile karsi karsiya kalacagiz

herkes hazirlikli olmali

bu kapanmayi kucumseyenler oluyor (bunun icin miydi dusus diyenler var) yapmayin lutfen ! zaten reel piyasada is yapanlar net goruyor ozellikle son 1 aydir inanilmaz bir is hacmi daralmasi vardi, bu kapanma ile bu durum kroniklesecek
    buna ilaveten birde 11 aralıkta ab liderler zirvesi var onu pek önemseyen yok ancak velakin bance o zirve çok önemli

eğer yaptırım çıkarsa oradan bence papaz brunson krizinden daha büyük bir kriz olur çünkü ihracatı avrupaya yapıyoz arclk frot toaos vestel gibi firmalarda binlerce işci çalışıyor yan sanayiler öyle aslı kriz o zaman çıkar bence

muhtemelen almanyayı ikna ederler diye düşünüyorum ancak olumsuz bir kararda dolar yeni zirve yapar
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

6. neyse ben 1440 longları kapattım

sabah tepki olası ancak long gap yersem kendimi keriz gibi hissederim
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

7.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    buna ilaveten birde 11 aralıkta ab liderler zirvesi var onu pek önemseyen yok ancak velakin bance o zirve çok önemli

eğer yaptırım çıkarsa oradan bence papaz brunson krizinden daha büyük bir kriz olur çünkü ihracatı avrupaya yapıyoz arclk frot toaos vestel gibi firmalarda binlerce işci çalışıyor yan sanayiler öyle aslı kriz o zaman çıkar bence

muhtemelen almanyayı ikna ederler diye düşünüyorum ancak olumsuz bir kararda dolar yeni zirve yapar
    Bugün froto nun taban olmasının pandemiyle ilgisi yoktu...avrupaya ihracata en duyarlı firmamız, bu beklentiler olumsuz etkiledi...bence bugünkü düşüşün yarısı yeni kararlar ise, yarısı da ab ile gerginlik kaynaklıydı.

Biz seni gayet iyi annıyoz sind0.. Hedge tela$ etme, mesele sen ne kadar annıyon)..
    Ha bu arada son kertede epey bişiler bildin yazdın ettin thanks eyvallah hakkını yemeyelim..

Sayfa 146/996 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •