Sayfa 147/996 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bugün froto nun taban olmasının pandemiyle ilgisi yoktu...avrupaya ihracata en duyarlı firmamız, bu beklentiler olumsuz etkiledi...bence bugünkü düşüşün yarısı yeni kararlar ise, yarısı da ab ile gerginlik kaynaklıydı.
    + pek çok sebepten biride Kasım kapanı$ poz davaları vesaire vs.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bugün froto nun taban olmasının pandemiyle ilgisi yoktu...avrupaya ihracata en duyarlı firmamız, bu beklentiler olumsuz etkiledi...bence bugünkü düşüşün yarısı yeni kararlar ise, yarısı da ab ile gerginlik kaynaklıydı.
    AB ve ABD ile gerginligi dusurmek ancak geri adim atmakla mumkun olabilir. S-400 sadece bir bahanedir. Krize sebep olan asil konular ulusal cikar ve guvenligimiz icin o kadar hassaski geri adim atmak cok zor. Libya, Dogu Akdeniz, Suriye, Karbag.. ...Bir konuda geri adim atarsan Batiliar bu defada diget konularda geri adim atmani talep edecekler. Cunku taktik ve mantiklari bu sekilde calisiyor.

Yinede cok karamsar degilim. Bence 11 Aralik da buyuk yaptirim kararlari cikmayacak. Kucuk ve orta capta yaptirim kararlari olma ihtimali daha yuksek.

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Biz seni gayet iyi annıyoz sind0.. Hedge tela$ etme, mesele sen ne kadar annıyon)..
    Ha bu arada son kertede epey bişiler bildin yazdın ettin thanks eyvallah hakkını yemeyelim..
    şimdi alıntı yapıp kentuf yazmışın

kentuf kim tanımam ismim adem aydın

https://twitter.com/ADEMemirdagli/photo

daha açık olursan bende daha açık yazarım
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4. kentuf ve stockgeneration..

https://www.youtube.com/watch?v=uVzsUto87vc
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    şimdi alıntı yapıp kentuf yazmışın

kentuf kim tanımam ismim adem aydın

https://twitter.com/ADEMemirdagli/photo

daha açık olursan bende daha açık yazarım
    kentuf mekanın eski sahiplerindendir.
    pehh şifresi ile konuşur.
    akinoya şatosunun sahibidir,
    eski sahibi de olabilir, seçbula sattı galiba.
    şato seçbulun üstünde gözüküyor gibii.. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Dolari çayır cayır satarken ulusal çıkar yok, bütün telekomünikasyon şirketlerini satarken içini boşaltirken yok. Tank palet fabrikasında yok, fetoyu askerin hafızasına sokarken yok. S400 de var. Hadi aldık kurduk. Bize savaş açabilecek totosu yiyecek tek devlet var o da Rus. Adamlarin tek arzusu boğazlari ele geçirmek buda onlara karşı nasıl kullanılır

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    anlaşıldı kentuf yazınca bayım alıntıya dedim acaba o nick olduğumumu düşünüyor

alakamız olmadığı açık ve net
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

8. pehhhhh diye bende yazarım ancak bu kelimeyi kentufdan değilde

hayrettin abi vardı bu forumda Allah rahmet eylesin o kullanırdı bende ondan sonra kullanmaya başladı

Sayfa 147/996 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •