Sayfa 150/996 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    2021 de acayip ralli olacakmış...pehhh...bir de ters mantık geçerliymiş...ulen millet ateşe koşan pervaneler gibi borsaya koşmuş...1 koyan 2 almış, 3 almış....düşecek diyen bir kaç shortçu kalmış sadece...spottakilerin alayı dibine kadar hissede...kredili de iyi mal vardır.

Şahsi fikrim, 2021 i konuşmak için erken...hele Aralık-Ocak ayını bir girelim, 2021 e don biçeriz.
    Doğru dersin abi de. Ralli olursa bu tipler kazanmaz ki. Kimsede x30 hissesi yok nerede çer çöp batık iki masa bi sandalye her gün tavan taban çeken kağıt varsa millet orada. Ne temel ne teknik hak getire.

Şimdi bunlar kesin batacak, hepimiz görüyoruz kendileri de aslında hissediyor farkında. Ama yukarı piyasada da batabilirler aşağı piyasada da batabilirler. Aralık Ocak beklentim yatay (8 hafta) ama 8 hafta yatayda herhalde 200 bin puan marj yapar deli. Sistemci trendçi herkesi bi çarpar gidecekse öyle gider...

Ben XU100 125 e kadar düşüşe güler geçerim son derece normaldir. 125 altına düşmez de demem borsa bu 80 e de düşer. Ama mesela 125 altına gitti dolar yatay tahvil yatay, ben komple ++ komple mala geçerim o noktada... Yani kafada hep denge var mutlaka borsa faiz döviz üçlüsünden birine akmalı para, hiç birine akmadan borsa düşüyorsa orada dur derim. Benim satrancım stratejim bu.

Bugün mesela mean reversion denememin mantığı da bu, tahvil yatay bakmıyorum diyeyim ama dolar da yatay sen burada tutup -4 5 haberle gerdirirsen ben mala girerim girmek zorundayım mantığıma aykırı. Yarın tahvili 15 e çeksin, kolu keser masada bırakır yanılmışız der kalkarız, sonuçta satranç oynuyoruz bence, hamleye hamle, yenilmek de var meret oyunda. Velhasıl bugün güzel dayak yedik dayağa da alışmışız eller terlemedi bakalım yarın 15 dakikalık neler diyecek bu sefer sisteme uymayanı.... Neyse daha iyi sistem kodluyorum 1 dakikalık, biraz çarşafa dolandı ama bomba gibi geliyor bomba...

2. blomberk tv murat salar kar satışının oldugunu rallinin bitmediginini söylüyor azimut portbey genel müdürü recep atakan finansal danışmanı ise önümüzdeki 3 ile 4 ayının borsalarda pek iyi gecmiyecegini söylerken murat salar bu görüşe pek katılmıyorum dedi recep atakana ytd

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Teprikler.. Var mı ba$ka dipten shortlar açan )..
    A$evleri de kapalıdır ha $imdi kısıtlar hesabı..
    Dayı benim adım big short
    146. Xxxx 152 arası geçirdiğimiz 31 /31 Hatti hesabı yok kaldıki

Aha yazıyorum buraya bu shortta kara görecek o zaman anarım seni

4. sonra recep murata bir daldı kafa göz... reklama zor girdiler...

mesela...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dayı benim adım big short
    146. Xxxx 152 arası geçirdiğimiz 31 /31 Hatti hesabı yok kaldıki

Aha yazıyorum buraya bu shortta kara görecek o zaman anarım seni
    seni provoke ediyor.
    biliyorki sen şortta oldukça,
    o lönklerinin üztünde rahatça oturacak.
    oyuna gelme sakın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    biggyshort bulmuş olabilir gibi sanki sormak lazım )..
    Bigşort abi o poz. u kâr ile kapatır bence
    sabırlı adam kazanıyor işin sırrı sabır
    Hamdım Piştim Yandım

Nasd** artıya gecti bir ara yuzde 1.5 eksiydi.Vix de yuzde 4 artıdan yuzde 1 in altına dustu.YTD

8. Görürüz 3 vakte kadar

Anyayı Konya’yı

***** anarım

Yarın sopaya devam

Varmı öle kolay para

Sayfa 150/996 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz