Sayfa 174/996 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    dikkat ediyorum: analiz,muhakeme edemeyenler forumu siyasi-dini noktaya götürmek için çabalar.

ne halt olursan ol beni ilgilendirmez ama bu halkın dinine,arkadan dolanarak,sarmısaklı-soğanlı kıvamında bulaşma.değerleri savunmaktanda ve bu tür hobidikleri yorumlarla sarma yapmaktanda hiç çekinmem.

burada senin gibi düşünmeyen ve inananlar var. burası marjinal aykırı topikler değil.EKONOMİ FORMU.

ZogZog da gelse de short short dese bugün yarın hazır..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dikkat ediyorum: analiz,muhakeme edemeyenler forumu siyasi-dini noktaya götürmek için çabalar.

ne halt olursan ol beni ilgilendirmez ama bu halkın dinine,arkadan dolanarak,sarmısaklı-soğanlı kıvamında bulaşma.değerleri savunmaktanda ve bu tür hobidikleri yorumlarla sarma yapmaktanda hiç çekinmem.

burada senin gibi düşünmeyen ve inananlar var. burası marjinal aykırı topikler değil.EKONOMİ FORMU.
    Adam gibi konuş abka. Bi halt diilsin sen. Bir şeylerin koruyucusu filan hiç diilsin.
    "Bu halkın dini" geyiklerine de bırak. Ben de "bu halk" tanım, benim dinim, inanışım farklı. Senin dinine de bişi demedim. Ben inanmıyorum dedim. Dedim mi başka bir şey? Dinle ilgili en ufak bir şey yazmış mıyım? Dinine en ufak bir şey söylemiş miyim? O yüzden bırak bu yalandan "din koruma" ayaklarını. Ateistliğin marjinalik olduğunu düşünmek tam bir sapkınlık. Tedavi ol...

Eyvaahh...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Adam gibi konuş abka. Bi halt diilsin sen. Bir şeylerin koruyucusu filan hiç diilsin.
    "Bu halkın dini" geyiklerine de bırak. Ben de "bu halk" tanım, benim dinim, inanışım farklı. Senin dinine de bişi demedim. Ben inanmıyorum dedim. Dedim mi başka bir şey? Dinle ilgili en ufak bir şey yazmış mıyım? Dinine en ufak bir şey söylemiş miyim? O yüzden bırak bu yalandan "din koruma" ayaklarını. Ateistliğin marjinalik olduğunu düşünmek tam bir sapkınlık. Tedavi ol...
    BEN MÜSLÜMANIM bu toplumun %70 i gibi.ama mertim.en azından senin gibi arkadan doLANMAM. islama hakaret edemediği için,İSLAMI TAMLAMA OLARAK kullanarak BUNU EN BÜYÜK TEHLİKE OLARAK GÖRME PERVASIZLIĞINI yapmam.

en büyük tehlike bu pervasızlıktır ve kavram karmaşası yaparak; iyi kavram-kötü kavram babında bel altı vurmaktır.yoksa bana ne senin deizminden çokizminden.

burada 10 tane büyük tehlike sayarım ama şimdilik burasının ekonomi formu olduğu bilinciyle davranıyorum.burası kamuya açık. beldedeki aynı profilden bir topluluk değil.

bu konuları hiç bir zaman açmam.ama bir yerden sonra cevap hakkı doğuyor.

6.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    ZogZog da gelse de short short dese bugün yarın hazır..
    Bu gün üzerime öküzlük bir çöküyor,bir gidiyor...

TİTREK ÖKÜZ...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BEN MÜSLÜMANIM bu toplumun %70 i gibi.ama mertim.en azından senin gibi arkadan doLANMAM. islama hakaret edemediği için,İSLAMI TAMLAMA OLARAK kullanarak BUNU EN BÜYÜK TEHLİKE OLARAK GÖRME PERVASIZLIĞINI yapmam.

en büyük tehlike bu pervasızlıktır ve kavram karmaşası yaparak; iyi kavram-kötü kavram babında bel altı vurmaktır.yoksa bana ne senin deizminden çokizminden.

burada 10 tane büyük tehlike sayarım ama şimdilik burasının ekonomi formu olduğu bilinciyle davranıyorum.burası kamuya açık. beldeki aynı profilden bir topluluk değil.
    O %70 gittikçe azalacak abka...

Bir şeyden korktuğum için değil, forum kurallarından dolayı eleştirmiyorum. Yoksa sosyal ortamlarda en ağır şekilde eleştiririm. Din konusunda ki düşüncelerimi dile getiremediğim için arkadan dolaşacağım bir durum yok. Bu forumda da yok. Ama konunun din ile bir alakası yoktu ki?!? Gerekirse yine yazarım ama şu anda zaten olay bir gazete haberinin aşı kısmından çıktı. Bunu bir kişi trollüğe bağladı. Ben de ateistim, siyasal islam ın yanından geçmem dedim ve ordan da sen çıktın.

Burası resmen mayın tarlası gibi. Ne yazsan biri çıkıyor. Siyasal islamı ben kanser olarak görüyorum. Türkiye'nin yakalandığı bir kanser bu. 20 yıldır büyüyor. Ülkenin her yerini sardı ve yayılıyor. Ülkeyi de ya öldürdü, ya da öldürmek üzere. Şimdi burda sen neye takılıyorsun ben anlamıyorum? Siyasal islamı eleştiriyorum, islam ı değil. Bu kadar basit.

Ben dini eleştiremiyor muşum, o yüzden akp üstünden dini mi eleştiriyor muşum Sözcüye laf edersin troll olursun, siyasal islam a laf edersin, din düşmanı olursun... Dediğim gibi, kulp takmayı bırakın. Ne yazıyorsam o. Bu da son mesaj. Uzatmaya gerek yok...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Borç geri ödemesi başladı benim ciro sıfır. Hep beraber öderiz artık arkadaşlar.

Cidden en azından bir altı aylık erteleme ve yeni yapılandırma yapmayacaklar mı ya?

Yoksa yine tüm halk ödeyecek batık kredileri.

Reel sektörün desteksiz kışı atlatması çok zor.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Sayfa 174/996 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •