Sayfa 979/1002 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    keşke daha fazla alsalar hakları ödenmez...
    Yola geliyor yavaş yavaş. Birkaç sayfa sonra azılı bir egitim savunucusu ve insanları hor görmemek konusunda Mevlana gibi birisi olacak .

Forumdaşlar , meşguliyet den ötürü özür..

İnsanlar bir şey diyorlarsa ya dibine kadar savunacak ya özür dileyecek.

Benimkinin tam karşılığı yukarıdaki cümle

3.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Hor görmeyi bilmem. Para ile satın almak sen ve senin gibilerin işi. Çek versen ne olur , senet versen ne olur. Yılmaz Özdil in dediği gibi , bizim oralarda göt 'e göt denir. Yanlış anlamayın , hiç kimseye böyle demem. Ama bu ülkede , zerre kıvırmadan , lafın nereye varacağının hesabını yapmadan mevki ve makamı kim olursa olsun , herkes ama herkes , kılçıksız , söylediklerinin tam karşılığını almalıdır.
    Hocam sen hangi kafayı yaşıyorsun ne uzattın yahu..benim IQ m seninkini dövere kadar, benim param senden fazlaya kadar geldin valla ...tmm büyüksün süper zekasın... anladım

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Yav boşluğuna geldi yanlış bir laf ettin . Özür dile olsun bitsin ne uzatıyorsun kırk dereden su getirmeye çalışıyorsun.

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Konuyu saptırma. Bir laf ettin . Ya özür dile ya da fikrini savun .
    Ben genel olarak yanlış anladığını düşündüğüm konuyla ilgili açıklamamı yaptım Sn.dimitris inanıp inanmamak sizin elinizde...

6.  Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    yurtdışı borsalarından nasıl alım yapıyorsunuz? güvenilir bir link vs varsa ve paylaşırsanız sevinirim (sadece merak)
    Ben bu konuyu bilmiyorum ayyan, Kanada'da yerlesik oldugum icin, hic de arastirmadim.

Bence en iyi yol, Ismen ofislerinden birine gidip, detayli bilgi almak.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Ben genel olarak yanlış anladığını düşündüğüm konuyla ilgili açıklamamı yaptım Sn.dimitris inanıp inanmamak sizin elinizde...
    E savunamıyorsun ama . Bir insanın maddi yetersizliği ile dalga geçmenin doğru olduğunu nasıl düşünürsün.

Üzücü olan söylediğin sözden çok hala yanlışında ısrarcı olman . İnsanlar hata yapabilir ama hatasında inat etmek en hafif tabirle cahillerin meziyetidir.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Hahha hahha karı koca maaş toplamı mı istatistiklere geçecek . Ya öğretmenin eşi çalışmıyorsa nasıl olacak ?
    Benim çevremdeki öğretmenler....cevap vermek için okumakla, okumak arasında fark var sende diyebilirsin benim çevremde böyle değil diye

Sayfa 979/1002 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •