Originally Posted by karar_anı heyaa orasını bilmeden etmeden sallıyorum bende. sallayacağız tabii boşamı panayıra giriş parası ödüyoruz Beyin bedava sallamada bedava :D nolcak at bre gitsin :D heryerden şort-long olanları gördü bu gözler hiç bitmeyen paraları varmış öyle diyorlar...
Originally Posted by akira Beyin bedava sallamada bedava :D nolcak at bre gitsin :D heryerden şort-long olanları gördü bu gözler hiç bitmeyen paraları varmış öyle diyorlar... kasnak atıyoruz daa beş tane on lira daha üç tane var
Originally Posted by karar_anı kasnak atıyoruz daa beş tane on lira daha üç tane var iyiydi :D aman ha dikkat et lunaparklarda hileli hurdalı hepsi :D kasa kazanır
Originally Posted by karar_anı kasnak atıyoruz daa beş tane on lira daha üç tane var daha o kasnaktan bi cigara alamamışımdır
bir halt olacağı yok.
1470 tüm pozlar filet fileto flat, alan / satan da kazansın...
Originally Posted by *Bozkurt 2.jetonumu 1481 den salladım, hayvan gibi alıyor namıssız pala Son cetonumu da 1469 dan kapattım, şort ilen bağım kalmamıştır. Flat benden
Hamdım Piştim Yandım
İnternet gumledi. Sen yapmadın dimi bozgurt.😁
Originally Posted by şahit İnternet gumledi. Sen yapmadın dimi bozgurt. Bilinen yere ambulansı yolladın mı
Forum Rules
Yer İmleri