Sayfa 241/996 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    11-12 Mart gibi 2020 tek istopumuz var burda belli ar$iv style, var mısın iddiasına ??).

5 lira çalı$ırr benden sana bundan kelli..

Güya çenebaz laf düzenbazısın bi de haline bak.. ) Arsız seni.
    yanlış gördügün şeyi söyle adam gibi tartışalım haklıysan haklısın deriz.Boş laf yapıp forumu kirtletmeye gerek yok kirlettigimiz yeterli...

ben yön söylemiyorum algı koşmuyorum nerede düzenbazlık onu çözemedim gitti...söylede bilelim.kendim bile defalarca poz açıp kaparken neyine yön söyliycem zaten.ben kuralına göre oynarım burdakiler gibi sonsuz para yada hayali jetonlarım yok :D

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Boğa da biziz abey. 1472 ilk bölükten öncü askerlerimi saldım 5 10 kişi, onlar bi baksınlar tünelin sonu nereye gider, az lönk
    130bin olmuş bistte lönk işi cesaret ister, belli ki 80binlerden beri lönksün. ralliyi kaçırdık şelaleyi kaçırmayalım derdindeyim
    Bol sans
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bazı aylar 4.000-5.000 kontrat yapıyorum dediğimde,yok demişlerdi ondan yayımladım.

zaten kar yüksek olsa yayımlamam..NAZAR,NEGATİF ENERJİ VS.

4. Ford otosan/yenigün: Yaptığmız elektrikli araçların tamamını ihraç ediyoruz - bloomberg ht

süt üretiyoruz kaymağını yabancı yiyor bu ne biçim iş yaw yoksa kölemiyim ben
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

5. 1. bölük lönkledi ful kendini.

6. İnternet berrbat benim. Matrikisde sorun yaşayan varmı?

kabaca 1470 -1490-1510 bu günün rakamları idi..Şu an bir aşırılık yok..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    azıcık vicdanı olan hiç kimse kimsenin zarar etmesini istemez bende istemem ama bu şekilde tek mesaj yazarak kimse kimseye faydalı olamaz. bu mümkün değil. ancak zarar verir. onun için bazen sen öyle yazmıştın diğeri böyle yazmıştı diye feryat edenlere hayret ediyorum. ya burası finans piyasası ama şu an yapılanlar kahvede çayına okey oynamaktan farksız
    Burası viop en büyük ögreti bakınız aşagı imza. bunu ögrenmeyle başlasın herkez ögrenmeyi bilmeden traderim diye geçinenler var burada yada çok umrumdada deil açıkcası dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ....gelsin yeniler pala bol bol ütüyor zaten :D kimsenin ögrenmeye niyeti yok o nedenle bende kasnak falan atıp tutayım bari forum nasıl olsa komedya :D

Sayfa 241/996 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •