Sayfa 257/996 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Son dakika... Türkiye ve ABD kapıştı! NATO zirvesinde büyük gerginlik. Milliyet gazetesinde boyle bir haber var. Acaba etkilenirmiyiz? İş çıkışı yoldayım viobda etkisi oldumu

2.  Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Son dakika... Türkiye ve ABD kapıştı! NATO zirvesinde büyük gerginlik. Milliyet gazetesinde boyle bir haber var. Acaba etkilenirmiyiz? İş çıkışı yoldayım viobda etkisi oldumu
    Korkma forumdaş.
    Yarın pozitif.
    Dolarda enflasyona hazırlık var.
    Enflasyon %0,85den aşağı açıklanmasını kutlayacağız yarın.
    Rakam benim TUIK beklentim. Beklediğimden bile iyi enflasyon açıklayabilir TUIK
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

piyasaya yüzeysel olarak baktığımda bir anormallik görmüyorum. açılış ile çekeceği tahteravalli hareketleri ile biraz yorduktan sonra yukarı gazlar. sonrası en fazla seans sonuna doğru biraz salar. doğru yerden girilen bir oyunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. bu viop olur, hisse olur, farketmez. geri çekildim şöyle bi bakıyorumda oo.. çok yüksekten yazmışım. olsun anasını satayım nasıl olsa panayırda kasnak attığımızı herkes biliyor şaka makada ben ilk etapta yine alım kollarım...

4.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Korkma forumdaş.
    Yarın pozitif.
    Dolarda enflasyona hazırlık var.
    Enflasyon %0,85den aşağı açıklanmasını kutlayacağız yarın.
    Rakam benim TUIK beklentim. Beklediğimden bile iyi enflasyon açıklayabilir TUIK
    Pozisyonum flat, cevap için teşekkurler

5.  Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Son dakika... Türkiye ve ABD kapıştı! NATO zirvesinde büyük gerginlik. Milliyet gazetesinde boyle bir haber var. Acaba etkilenirmiyiz? İş çıkışı yoldayım viobda etkisi oldumu
    Normalde dow iyi toparladı, vadeliyi 500 puan almaları lazımdı...yerinde sayıyor...dolartl de yükseldi biraz....bunun etkisi olabilir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    THY 5 dakikalıkta güzel bir OBO var...

12.25 altında kaldıkça 11.85 hedef haline getirir...

Ne çektirdin be THY yatırımcına...
    Saatlikte flama da görünüyor , OBO da...
    Söylediğin rakam kritik, 12.24-25 altı OBO , 12.45 üstü Flama...
    Yarın yönü belli olur gibi ...

Aşı haberlerini Pegasus maksimum kullanırken Thy bir türlü atamadı kendini yukarı...
    Pegasus veya Tav ile kıyaslansa şu anda 14 lerde olmalıydı...
    Pegasus sat Thy al pair’i o 2-3 gündür kafamda ama Pegasus short mezarlığı 2 kez düşündürüyor beni...

7.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    develüasyon derken son 4 yıldır kontrollü develüasyon oluyor zaten

araba ev 3-4 kat artmış

daha nasıl bir develüasyon bekliyorsunuz yanlış anlamazsanız

tek günlük yüksek volümlü derseniz 11 aralıkta yaptırım çıkarsa oda olur muhtemelen

yaptırım beklemiyorum ama belli olmaz
    Evet ,1994 ve 2001 deki gibi devalüasyon kastetmiştim.....

8. vicenza dayı nereye gitti yaw.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Sayfa 257/996 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •