Sayfa 540/650 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. eylülün 3 yada 4 de de aynı gün ata 1 milyon lot satıp vakıf almıştı sonra vakıf aldığı 1 milyon lotu metro yatırıma virman etmişti

bakalım bu 1 milyon lot kimde toplanacak

buna satış denmez buna devir yapıldı denir

2.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    eylülün 3 yada 4 de de aynı gün ata 1 milyon lot satıp vakıf almıştı sonra vakıf aldığı 1 milyon lotu metro yatırıma virman etmişti

Haklısınız bu devir 1 milyon lot bu tahtada en az eksi 6 demek birileri karşıladı

Enda enerjinin halka arzı ne zaman olacak şirket bu tür soruların cevabını artık vermeli

Naten bile nire vardı üretim güçlerini karşılaştırın farkı görürsünüz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Şirketin yönetimini tebrik etmek lazım ,müthiş akıllı alım satımlar gerçekleştiriyorlar ,bmelk (PAMEL)alımı başlı başına bir efsane işlem ,bencede dağın döşündeki kaya yerinden oynadı güzel hareketlerin başlangıcı olabilir bu haber . hakkımızda hayırlısı olsun

4.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    eylülün 3 yada 4 de de aynı gün ata 1 milyon lot satıp vakıf almıştı sonra vakıf aldığı 1 milyon lotu metro yatırıma virman etmişti

Yarına kokusu çıkar. Ayrıca bugün vakıf bir ara 700 bin lot satıştaydı. 200 bini geri aldı. Ben olumlu bakıyorum. Bu fiyatlardan maliyetler oluştu. Kesinlikle ytd

5.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Şirketin yönetimini tebrik etmek lazım ,müthiş akıllı alım satımlar gerçekleştiriyorlar ,bmelk (PAMEL)alımı başlı başına bir efsane işlem ,bencede dağın döşündeki kaya yerinden oynadı güzel hareketlerin başlangıcı olabilir bu haber . hakkımızda hayırlısı olsun
    Sn Horasanlı 5f/K dan işlem gören sermayesinin %50 fazla kar yapan bu fiyatlarda şirket kalmadı. Ben geleceğinden çok ümitliyim. Kesinlikle ytd

6.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Yarına kokusu çıkar. Ayrıca bugün vakıf bir ara 700 bin lot satıştaydı. 200 bini geri aldı. Ben olumlu bakıyorum. Bu fiyatlardan maliyetler oluştu. Kesinlikle ytd
    bugün seans esnasında vakıfın elindeki lota bakıyorum

dünkü sattıklarına bugünkü sattıklarına bakıyorum

aha dedim bunlar bu hızla benim malıda satacak gibi

neyseki bana gelmeden kesmişler satışı geri almışlar biraz

7.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    bugün seans esnasında vakıfın elindeki lota bakıyorum

dünkü sattıklarına bugünkü sattıklarına bakıyorum

aha dedim bunlar bu hızla benim malıda satacak gibi

neyseki bana gelmeden kesmişler satışı geri almışlar biraz

Sanırım bugün satış yapacağı muhtemelen birileri biliyordu ve güzel karşıladılar. Ben çok olumlu bakıyorum. Teknosa halka arz yapacağım dedi %50 prim yaptı. Darısı başımıza. Kesinlikle ytd

8. Bu hisse beni çok heyecanlandırıyor. Aynı hissiyatı geçen sene Kasım sonu aldığım Naten de yaşamıştım. Yaklaşık beş, altı kat kar ile sattım. Yine Kasım sonu bu sefer Vertu ile yollarımız kesişti. Umarım aynısı olmasa da benzer bir hikayeyi yaşarız hep beraber..
    Yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 540/650 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •