Sayfa 264/996 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by Platones Yazıyı Oku
    Sağol kardeşim sanada çok geçmiş olsun . gerçekten öğretmenmisin bilmiyorum ama bende Almanca öğretmenliği mezunuyum
    Hadi yaa ne güzel tesadüf,evet mezunuyum bir süre yaptım da ama şimdi kendi işimle meşgulüm, sizin hangi üniversiteydi
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    eşiniz çocuğunuz da pozitif mi ? ev ortamını dezenfekte ediyor musunuz havayı
    Evet onlar da pozitif,kekik yağını kaynar suya koyarak odaya bırakıyoruz, bir de sık sık ortamı havalandırıyoruz,sizin bir tavsiyeniz var mı?
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    fransızlar geçen yılın solunum yolu rahatsızlıklarının röntgen görüntülerini incelediler
    yılbaşı öncesi covid tanısı konulabilecek bir bulguya rastlamadılar..
    covid herkeste ciğerlere inmiyor.

italyadaydı galiba eski kan numunelerinde virüsü bulmuşlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Ben kekik yağını kesme şeker üzerine 1 damla atıp çiğneyip 1 dk sonra su ile mideye gönderiyorum artı sarımsağı da 3 4 e bölüp hap gibi yutuyorum koku yapmıyor. Gayet memnunum. Tabi bu tedavi edici değilde önleyici tedbir gibi geliyor bana.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Viop - XXVIII

Covid akciğere indiğinde benzersiz bir şekilde yayılım yapıyor. Hiç bir doktor daha önce bir yayılım görmedi. Geçmiş tomografi ve akciğer filmleri incelendi. Ayrıca çok fazla kişinin akciğerine iniyor. Sadece çoğu kişiye tomografi çekilmediğinden bu durum ortaya çıkmıyor. Aşının vücutta ne kadar süre antikor oluşturacağı tam olarak bilinmiyor. Öyle bir aşı yaptım ömür boyu covid olmayacağım gibi bir mantık yok. Ve Kekik suyu hiç bir işe yaramaz. Bu arada geçiren arkadaşlara geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Hadi yaa ne güzel tesadüf,evet mezunuyum bir süre yaptım da ama şimdi kendi işimle meşgulüm, sizin hangi üniversiteydi
    Öncelikle her ikinizde geçmiş olsun. Çevremde normal grib kolay kolay olmayayıp, olduğu zaman uzun ve ağır geçirenler bu kovitide ağır geçiriyor sizde olan oldumu

7. Geçen uzman bir doktorun yazısını okudum tomografi ye baktığımızda hastanın nasıl hava aldığını anlamıyordukdiye yazmıştı. Ciğer 3 ay içinde kendini yeniliyor

8. Ciğer sigarayı bırakınca da 3 ayda yenileniyormu ki?

Sayfa 264/996 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •