Arkadaşlar meslektaşım basit şekilde açıkladı zaten,aşı dediğiniz şey çok komplike bir formül değil ki,neticede aşısını yaptığınız patojenin enfeksiyon amilinin bir kısmını,inaktive edilmişini ,ölüsünü,benzerini vs vücuda verip vücudun o enfeksiyon ajanını tanımasını ve immunite geliştirmesini sağlıyorsunuz.Yan etkileri,etkinliği ,insan üzerinde yapılacak deneyler vs normalde çok uzun sürer ama konunun aciliyeti nedeniyle iş hızlandırıldı,belkide çin aşısında biraz acele bile edilmiş olabilir,o nedenle insan deneyinin bir kısmını belki de biz oluşturacağız korkulan kısım bu.Ama komplo teorilerine çok kafa yormuş bir insan olarak bu kadar üstünde spekülasyon yapılmış bir konuda bizim meslektaşlarımızın büyük bir gol yemeyeceklerine gereken araştırmaları yapacaklarına inanıyorum.Tehlikenin büyüklüğü karşısında rasyonel olan aşıyı yaptırmak,çünkü maalesef hastalık tedavisi olmayan ve yakaladığı bazı şanssız insanları ya öldüren ya da süründüren,kimilerin tam iyileşemediği çok korkutucu bir hastalık.Ben zaten risk grubundayım,annem 83 yaşında yakalanma riskini nasıl alayım,ilk bir iki ay gözlerim ,zaten ilk dönem aşı da bulamayız ,ilk aktif çalışan arkadaşlara yapılacak zaten,onlar bu konuda da bize yol gösterecek,benim bildiğim şu anda yapılan pek çok gönüllü ve sağlıkçı var kimsede sıkıntı duymadım.Ha koruyuculuğu ne kadardır onu göreceğiz artık.Gene de farklı bir bilgi öğrenirsem buraya yazarım.
Bakın chip takılması dense ,ondan ölümüne kaçarım.Benim vücudumdan dışarı sinyal yolllayabilen bir cihaz ,dışardan da sinyal alıyor elbet,aldığı bir sinyalle canıma okur,ona ne pahasına olursa olsun direnirim.
boya dovme şeklinde elektronik devre üretilebiliyor chip olayını sim kartları gibi düşünmemek lazım..aşının içinde chip olmadıgı ne malum birde o var...kuyuya ne taş attım ama
https://www.tamindir.com/haber/insan...ik-deri_63842/
E o konuları da mühendis forumdaşlar yorumlasınlar sn eksina.Ben korkumu yazdım,aşıda o chip işine pek inanmıyorum ama elbet bilimin temeli şüphedir,belki de o teknoloji de vardır.Benim teorim şöyle,aşıda bu chip tantanası çıkarılacak,millet aşılanacak, aşı faydalı olacak,millet bunun yalan çıktığını görünce, chip işine o kadar şüpheli bakmayacak gibi.Ama neticede bunlar satanist adamlar bunlara bizim aklımız yetmez sn eksina.
Sülalemizin 1/3 ü doktor, bir kısmı da çalıştıkları hastanelerin pandemi birimlerinin başında uzman mikrobiyolog.
Genel kanı Çin aşısının (etkisinin tam olarak bilinmemesine karşın, yan etkisinin olmayacağı tahmin edildiğinden ki sebebini iki üç mesaj yukarıda Sn vagus yazmış) yapılmasının gerektiği şeklinde.
Ayrıca, söylenen, en etkili aşının, eğer korumada sorun çıkmayacak ise moderna olduğu şeklinde.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : JAS; 03-12-2020 saat: 04:20.
Chip takılması kapitalizmin ulaşacağı en son, ya da sondan bir önceki nokta olur ki oraya gelinceye kadar yapabilecekleri şeyler var şu anda planlanmış ve kuralları hazırlanmış. (Covid aşısının içine chip koyma olayına değinmek bile gereksiz çünkü aşırı paranoyak bir düşünce olur).
ABD her yıl 6-7 hatta 10 trilyon dolar basmayı düşünüyor, yeni dünya düzeni için. Bu yeni düzende yeni bir rezerv paraya (dijital tabi ki) ihtiyaç var doğal olarak. Eğer başarabilirler ise bunu da SDR ile yapacaklar. Yani kağıt para tarih olacak. Yeni dijital sisteme girmeleri koşuluyla insanlara, asgari insani geçinme miktarı kadar bir maaş bağlanacak, çalışsın ya da çalışmasın. Başlarda insanlarda bir tedirginlik olsa da verilecek paranın cazibesi ile insanların sisteme girmek zorunda kalacağı düşünülüyor. Eğer başarırlar ise şimdilik chip takmaya gerek kalmayacak, zaten dijital para kullanımı ile yeterince izleniyor olacağız.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri