Sayfa 281/996 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yapan firma var...rastgele baktım mesela bu çıktı...başkaları da vardır mutlaka...

https://rielli.com/referanslarimiz/
    bunlar cok kucuk makınalar... dev gıbı tesıs lazım mılyonlarca ınsana su saglamak ıcın...

cidde'de vardı mesela...

https://new.abb.com/water/references...-plant-phase-1

https://new.abb.com/water/references...-plant-phase-2

Istanbul'a boyle 4-5 tane gerekebılır.... bence gıdısat onu gosterıyor...
    Su daha pahalı olur elbet ama susuzluktan ıyıdır kaca olursa olsun...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. cengiz inşaat o tür projeler yapmıyorsa o işlere girmezler...

3. EUR/USD 1,2125 den az birşey short.
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    cengiz inşaat o tür projeler yapmıyorsa o işlere girmezler...
    gırmezlerse teyemmumle kılarlar bundan sonra namazlarını...

musluklardan tısslamalar gelınce yandım allah derız de gecmıs ola... pandemı olmasa su anda tasarruf amaclı kesıntılere baslamak lazımdı... bence elı kulagında, asılamalarla beraber kesıntıler de baslayabılır mecburen...

ıstanbuldan kacamayan da su deposu yaptırsın evıne bence yoksa eger... su kesıntılerı basladıktan sonra hem fıyatlar cok artar hem yaptırıp taktıracak usta bulmak zorlasır...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. [IMG][/IMG]

günlükte takozu kırıp dönemedi ancak velakin alttaki kesik çizgide görübdüğü üzere takozu bayrak yaptıkda diyebilirler

buda 1451 -1549 gibi 9 bin puan lık bir trende oynama alanı olabilir

ben aylıkta büyük resimde tepelerde olması sebebiyle 1480 den yeniden shorta başladım yükseldikçe çeyrek altın niyetine 1-2 artıracam daha öncekiler gibi aralarda al-satta var fazla sorun teşkil etmez büyük oynamıyorum

tabi herkesin tarzı farklı olabilir

daha önceki 130-152 bin yükselişinde 130 binde shıorta başlamıştım al-sat la 152 bine zararsız geldim ancak oraya kadar yorulunca 152 bin şelalesini bekleyemedim faydalanamadım bakalım bu sefer umarım dönüşte faydalanırım
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

TSKB hariç para giriş çıkışları bambaşka pek tabikisine..

$ükür ölük olmasada çok yorgun buralar..

Sentimentoss..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    valla ben bir süredir bunu düşünüyorum...ama evin neresine yerleştireceksin? bizim binada hidrofor var sular kesilince 1 gün idare ediyor binayı...ama bence böyle devam ederse 1 günlük kesintilerden daha fazlasını görürüz...gidişat hiç iyi değil...yağmur yağmaz oldu...şaka gibi gerçekten...korona belasından bu arada kaynıyor ama su hayattır ya...ciddi bir şekilde buna çözüm üretilmeli çok hızlı olarak...

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    gırmezlerse teyemmumle kılarlar bundan sonra namazlarını...

musluklardan tısslamalar gelınce yandım allah derız de gecmıs ola... pandemı olmasa su anda tasarruf amaclı kesıntılere baslamak lazımdı... bence elı kulagında, asılamalarla beraber kesıntıler de baslayabılır mecburen...

ıstanbuldan kacamayan da su deposu yaptırsın evıne bence yoksa eger... su kesıntılerı basladıktan sonra hem fıyatlar cok artar hem yaptırıp taktıracak usta bulmak zorlasır...

Sayfa 281/996 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •