Sayfa 325/996 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    5 lira olsa hala ucuz bir firma. Ben spekülatif öyle böyle diye bakmıyorum temelini beğenirsem uygun yerde alıp gerekirse senelerce bekliyorum. Dolar gitti diye ille gitmesine, düştü diye düşmesine gerek yok ama ciddi döviz pozu var bilançolar takip edilebilir. Her çeyrek incelerim DOHOL'ü yönetimini beğenmiyordum bazı şeyler bana göre düzelmeye başladı son iki çeyerektir, devamı gelirse daha iyi yerlere de gidebilir.

DOHOL 0.49 dan epey yüklü almıştım zamanında, 1 liraya iyi para dedik sattık. Benim sorunum da bu çok kıpraşıyorum erken çıkıyorum bekleyeceğim istediği gibi hareket etsin tepişsin dursunlar problem yok...
    Sonu AsyaBank gibi olmasın??, yada Tombul ku$ misali falan,

veri maç tikkat arz eder artık böylesi net ele geçirilmi$$ olan hisseli kumpanyalar,

öyle senelerce tutmAK fi$Man pek AKkıl kârı olmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Sonu AsyaBank gibi olmasın??, yada Tombul ku$ misali falan,

veri maç tikkat arz eder artık böylesi net ele geçirilmi$$ olan hisseli kumpanyalar..
    Olabilir tabi ki, ben rakamsal olarak bilanço ve teknik konuşuyorum, çukurova elektrik de olabilir her şey olur.

O nedenle tek hisse portföyde %10'u çok geçirmemekte büyük fayda var.

Olabilir tabi ki, ben rakamsal olarak bilanço ve teknik konuşuyorum, çukurova elektrik de olabilir her şey olur.

O nedenle tek hisse portföyde %10'u çok geçirmemekte büyük fayda var.
    Bilhassa belirtmeye çalıştığım grup kağıtlar 3 vakte alabora mevsimine girebilirler,

öyle %10 bile enteresan yaklaşım style bayım..

4.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Bilhassa belirtmeye çalıştığım grup kağıtlar 3 vakte alabora mevsimine girebilirler,

öyle %10 bile enteresan yaklaşım style bayım..
    Portföyü özelden göndereyim, o gruptan hiç bir şey yok neredeyse elimde, neden, çünkü çok pahalı, ben pahalı kağıt almam bayım.

Ucuz diye alıp daha da ucuzlar bilanço bozar satar zarar ederim ama pahalı kağıt hayatta almam.

Portföyü özelden göndereyim, o gruptan hiç bir şey yok neredeyse elimde, neden, çünkü çok pahalı, ben pahalı kağıt almam bayım.

Ucuz diye alıp daha da ucuzlar bilanço bozar satar zarar ederim ama pahalı kağıt hayatta almam.
    İyimi$, o kadar özelin senin, gerek yok payla$mana da h0ney

Dohol ve senelerce yoruma dair $eettiydim bayım..

Yeşil yeşil topUk yaylası style.. Haydin gari Bistik ürünler..

Havada şelale kokusu var..

Biraz daha mı alsak nedir, günlerdir ne alsak yarıyo valla Viop30 style..

Sayfa 325/996 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •