Sayfa 354/996 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Yurtdışını kullanarak yukarı sürmek için ideal bir ortam vardı ama yapmadı(büyük yükselişten beri ilk defa negatif ayrıştık) , ha longçu dökmek istedi dersek o da değil çünkü güvenli bölgede tuttu.Bence longçuları ürkütmeden spotta ana hisselerde iyi mal yedirdiler. Haftaya sağlam bir düzeltme gelir görüntüsü var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    piyade tüfeği bir örnekti...sadece o değil üretilen ÇNRA sistemleri, radar sistemleri, alçak irtifa hava savunma sistemleri, güdümlü füzeler, kitler v.s. sırayla bu işler...piyade tüfeği bile üretemezken bir anda kalkıpta robot asker üretme safhasına geçmeyi beklemek komik olur...adım adım gidersin...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yapılanlar, yapabildiklerin sana izin verilen teknolojisi geri kalmış silah yatırımları..

ABD sahaya robot/android asker sürmeye başlamış.. piyade tüfeğini yenilemekle ,yetinmekte başarı sayılır mı?

Para bulmaktada kısa vade sorun yok görünüyor.
    Bişeyleri satıyorlar.
    Tekrar 8.50 de faiz arttırarak doları bir kaç ay düşürürler.
    Fedte dxy 90 altına düştüğünde artık para vermeyi bırakır gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    günlükler aşırı alimdayken ,NU varken,aps rekorken....iyi bir düzeltme piyasayı rahatlatır.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    günlükler aşırı alimdayken ,NU varken,aps rekorken....iyi bir düzeltme piyasayı rahatlatır.
    Bu düzetmeyi bu ay görecez sanki.
    Deprem gibimi olacak ne.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
    Moodys pas gecmis
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

Yaklaşık 1 aydır ters poz ile aselsanlarımı korumakla debelendim şükür şansım yaver gitti uzun zamandır ilk defa sıfır poz ile bir hafta sonu geçireceğim.Stratejim:eğer düşüş olursa aselsanlarımı alttan yerine koymaya çalışacağım yükselişte ise endekste şort kovalarım.
    Dow'un tarihi kapanışına da denk gelmesi manidar oldu

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    piyade tüfeği bir örnekti...sadece o değil üretilen ÇNRA sistemleri, radar sistemleri, alçak irtifa hava savunma sistemleri, güdümlü füzeler, kitler v.s. sırayla bu işler...piyade tüfeği bile üretemezken bir anda kalkıpta robot asker üretme safhasına geçmeyi beklemek komik olur...adım adım gidersin...
    Mesela soru şu biz bu askeri teknolojileri ne kadar sivilleştirdik. Günlük hayatımıza ne tür bir etkisi oldu. Mesela sivil şirketlerimiz rakiplerine karşı ne tür avantaj sağladı.

Tarihte bildiğim en basit örnek

“Mikrodalgalarla pişirme fikri ilk kez Percy Spencer tarafından, radar olarak kullanılması planlanan "magnetron"un keşfedilmesiyle 1945'li yıllarda başlamıştır. Percy Spencer, radar dalgaları ile deney yaparken cebindeki çikolatanın erimesi ile mikrodalga enerjisinin yiyecekleri ısıtabildiğini keşfetti.”

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Mikrodalga_fırın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 354/996 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •