fabrika ayarlarına dönmek...dönecekmi sence 1999 dan bu zamana kadar tüm haberleri hatim indirdim ...gelecek gidecek yabancı yerli.vs.vs hep kakalamışlar tepe noktaları na bakıyorsun o tarihte alanlar acaba varmı içimizde.varsa bu günü gördü mü.. düzen hep aynı bugünde oltaya yeni balıklar başka şirketler tarafından yemleniyor.tek ümit arsa oda 2009 kurulan oto boya...
2017de spknın suç duyurusu bilgi ve belgelirin gizlenmesi bu konu adaletin işi ticaret sicil müdürlükleri konu hakkında mahkemelere bilgi verir tescil gerektiren konular çok bağımsız denetim değerleme raporları yapılması gerekir halka açık şirketler ünvan değişikliği varlık satışı adres değişikliği sermaye arttırımı gibi vs vs konular tescil gerektiren konular istediğimiz kadar hatim indirelim sonucu değiştirecek olan SPK gerekli olan bilgi ve belgeler yönetmeliklere uygunsa gizlilik anlaşmalarının bir süre ve şarta tabi olması alınması yapılması gereken karaları geciktiriyor oto boya belki birleşti veya devroldu adını değiştirdi belki kısmi bölündü (arsanın hisse karşılığı nippon gibi firmaya devri yapılmış olabilir)çok sorular var çok bu şirketler birleşiyor bölünüyor devroluyor printaş feshedilmediği sürece yaşıyor demektir ama nipponnun bünyesinde ama Sun chemicalin bünyesinde sermayesini değil bağlı ortaklarını ve iştiraklerini bir gün gelecek konsolide blançolarında gösterecek neden adalet diyoruz bu yüzden güçlünün değil haklının yanında oluyorsa adalet ozaman adalet olur.
merhaba
onalt grubun bir sürü çbs boya adı altında ürünü var ..Geniş bir ürün yelpazesi var...
Acaba bu ürünler onalt tan satın alınıp Türkiye pazarında bizimkiler satar mı
Üretimle uğraşmadan nasılsa üreten var ...
reklam a da gerek yok ...Çbs yılların markası ....
iyi günler. ..
57234032_690924927994542_6462700404835614720_o.jpg
.................................................
İnşallah diyelim mehmet kardeş..Bu reklamı görünce gurur duyuyorum acaba çavuşoğullarında böyle insani bir duygu yokmu..Düşünelim Türkiye yollarında buna benzer binlerce tır bayilere efsane ÇBS boyayı taşıyor biz vatandaş olarak görsek Ülkemiz adına seviniriz çıkarımız olmasada niye çocukluğumuzun güzelim markası yeniden küllerinden doğuyor herkes kazanıyor..Lütfen borsa şirketleri içi boşaltırılarak batırılmasın iflas ettirilmesin devleti yönetenlerde senin iş adamın benim iş insanım ayırımı yapıp birini kalkındırırken,korurken diğerinin batmasına göz yummasın adil ve adaletli destek sağlasın temennisinde bulunuyorum..Bu ÇBS şirketlerine spk ve devlet el atmalı tekrar borsaya kote olmalarına imkan tanımalıdır ve ayrıca bu güzide şirketlerin yok edilmesine asla müsade edilmemelidir diye düşünüyorum..Sayın Cumhur Başkanımız buralarada bir göz atsanız mesajımızı okusanız ne kadar makbule geçer sevaba girersiniz.. Umutsuzluğu,ümitsizliği Allah asla sevmez..Sabırla ümit etmeye,beklemeye devam..Hayırlısı olur inşallah..
bizlere ne faydası olacak ki.eskiden raks ev aletleri vardı bir çok üründe en iyilerde iyi bir marka idi...onlara güvenen yatırım yapanlar sanırım kuruş dahi alamadılar.ama marka başka bir şirket ile yoluna aynı yerde devam ediyor.belki yöneticiler bile aynıdır diye düşünüyorum.bizdede bilanço yok,açıklama yok geride onlara yatırım yapan küçük ve orta ölçekli yatırımcı ...onun arabası var güzelmi güzel diye hayal den öteye geçemiyoruz.
yüzlerce raks ürün var pazarda lakin kurucu ortakların halka arza ettiği yatırımcılara faydası yok...biz umarım farklı oluruz,onlar gibi olmayız...
Yer İmleri