Sayfa 381/996 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bu adam boş biri değil..üniversitede hocalık yapıyor..görüşlerini neye dayandırdığını yazıp söylüyor..birçok eseri var..
    inanma olayı ayrı, ihtimaller ve kuşku ayrıdır..bilim adamı olmak bunu gerektirir..
    Haklısın ama son zamanlarda bu tip hocaların/insanların YouTube kanallarında popüler konulara değinmek ve kendilerince fikir beyan etmek gibi bir zorunlulukları var hissi mevcut bende...
    Konuya hakim değil ve konuşmak için konuşuyor...

Diğer, dünya düzeni, kripto vb söyleyecek lafım yok ama aşı hassas konu ve umarım başarılı olur...

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Haklısın ama son zamanlarda bu tip hocaların/insanların YouTube kanallarında popüler konulara değinmek ve kendilerince fikir beyan etmek gibi bir zorunlulukları var hissi mevcut bende...
    Konuya hakim değil ve konuşmak için konuşuyor...

Diğer, dünya düzeni, kripto vb söyleyecek lafım yok ama aşı hassas konu ve umarım başarılı olur...
    ramazan kadar sallayanı azdır ezoterik der konuyu olmadık yerlere getirir..!!

3. muhakeme etmek ya da doğru muhakeme etmek gerek..
    o halde muhakeme edelim..
    Cumhurbaşkanı mayıs ayındaki salgın döneminde ne demişti;
    dünya eskisi gibi olmayacak, eskiyi unutun, kendi kendine yetecek olan ülkeler ayakta kalacak..
    bu sadece delillerden biri..
    şimdi bundan ne anlıyoruz bundan ne çıkarmalıyız..
    bu sözlerden siz aşıyla çözüm mü bekliyorsunuz !!
    aşı ya da virüsten bahsetmiyor burda, dikkat edin..

4. Eski bir yöntem olan inaktif virüs tekniğine göre hazırlanan bu aşıda, enfekte etme özelliğini yitirmiş olan virüs vücuda verilerek, vücudun hastalığa bağışıklık kazanması hedefleniyor.

Moderna ve BioNTech aşıları ise yeni bir yöntem olan mRNA tekniğiyle üretiliyor. Bu aşılar kolaylıkla yüksek sayılarda üretilebilirken CoronaVac'ın üretimi için tavuk yumurtası gerekiyor.

Eylül sonunda Euronews'a konuşan Sinovac CEO'su Yin Weidong, Mart ayına kadar birkaç yüz milyon doz aşı üretmiş olmayı hedeflediklerini söylemişti.

Evet. Aşı henüz üçüncü faz deneylerini tamamlamamış ve onaylanmamış olsa da Çin'de para karşılığı yapılıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eski bir yöntem olan inaktif virüs tekniğine göre hazırlanan bu aşıda, enfekte etme özelliğini yitirmiş olan virüs vücuda verilerek, vücudun hastalığa bağışıklık kazanması hedefleniyor.

Moderna ve BioNTech aşıları ise yeni bir yöntem olan mRNA tekniğiyle üretiliyor. Bu aşılar kolaylıkla yüksek sayılarda üretilebilirken CoronaVac'ın üretimi için tavuk yumurtası gerekiyor.

Eylül sonunda Euronews'a konuşan Sinovac CEO'su Yin Weidong, Mart ayına kadar birkaç yüz milyon doz aşı üretmiş olmayı hedeflediklerini söylemişti.

Evet. Aşı henüz üçüncü faz deneylerini tamamlamamış ve onaylanmamış olsa da Çin'de para karşılığı yapılıyor.
    https://asia.nikkei.com/Spotlight/Co...-effectiveness

6. Benim bildiğim
    % 15 MB nin borç verme faizidir.
    Borç alma değil
    Gösterge faiz dedikleri budur
    % 15

Bankalar MB ye Geçelik para verirse 13.50 alır
    Gecelik para alırlarsa 16.50 MB ye verirler
    Bu yolla pek para almazlar

Birde son dakika para istersen MB den (Geç likidite penceresi) onunda şuan faizi 19.50
    Bu extra yol önceden normal yol gibi kullanılıyordu.

Şuan Bankaların esas borçlandığı yer repolardir. (Haftalık repo vs)
    İşte Gösterge faiz dedikleri ve 15 olan budur

Daha önce bankaların maliyetini bulmak için hesap edilirdi.
    İşte şu kadar tutar şu faizden. Şu kadar tutar şu faizden vs
    İşte o şuan basite indi.
    Gösterge faizden ihtiyaç kadar para bankalara veriliyor oda % 15

Bildiklerim bu
    Yanlış yazdı isem bilenler düzeltir

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bugüne kadar o kadar canlı yayın izledim ama sadece birisi hakkında TV'ye mesaj çıkmışımdır o da Ramazan'dır. Sürekli Komplo teorileri ile hareket eder sanki dünyanın en gizemli sırlarını biliyormuş edasıyla hareket eder.. bazen de gereksiz EGO yapar programın samimiyetini bozar. Bu adam da ciddi bir muhakeme problemi olduğunu düşünüyorum gerçekçilikten uzaklaşmış durumda . Bunu aşı için söylemiyorum Diğer konularda takip etmişimdir

8. o halde Cumhurbaşkanın sözüne ne diyorsunuz;
    artık dünya eskisi gibi olmayacak, eskiyi unutun, kendi kendine yetecek olan ülkeler ayakta kalacak..
    bu sözde sorun var mı..konumuz aşı ve virüs..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bugüne kadar o kadar canlı yayın izledim ama sadece birisi hakkında TV'ye mesaj çıkmışımdır o da Ramazan'dır. Sürekli Komplo teorileri ile hareket eder sanki dünyanın en gizemli sırlarını biliyormuş edasıyla hareket eder.. bazen de gereksiz EGO yapar programın samimiyetini bozar. Bu adam da ciddi bir muhakeme problemi olduğunu düşünüyorum gerçekçilikten uzaklaşmış durumda . Bunu aşı için söylemiyorum Diğer konularda takip etmişimdir

Sayfa 381/996 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •