Sayfa 671/1002 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Kılıçdaroğlu : Aklını kiraya verenler gerçekleri göremezler bunu sakin unutmayın

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kılıçdaroğlu : Yerli ve milliyim diyorsunuz ya öyle değil gayri milli bir ittifak var . İhale yapıyorsunuz ihaleyi yapan Türkiye Cumhuriyeti , ihaleyi alan Türkiye cumhuriyeti vatandaşı ,ihale konusu Türkiye sınırları içinde , peki ihale neden dolarla ? Hadi ABD dolarını kabul ettik ihtilaf çıktı ihtilafın çözümü Türk mahkemeleri değil Londra mahkemeleri . Bu mu sizin yerlililiğiniz milliliğiniz?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kılıçdaroğlu : Borsa İstanbul’u gene iyi satmış 1 liraya da satabilirdi , çünkü tek yetkili var , ihale kanununa tabi değil . Katar emiri nasıl uçak verdiyse bize , Cumhurbaşkanı da 1 liraya verebilirdi . Nasıl bir düzen getirdiğinizin farkında misiniz ?

Kılıçdaroğlu : 2014-2019 arası Sayıştay raporunda 61 milyar 719 milyon lira kur farkı ödendi . Çiftçiye ne verdiniz ? Esnafa kahveciye dükkanlı kapat dediniz bunlara ne verdiniz ? Kahvecinin oyununu engellediniz ne verdiniz ? Borç verdiniz borç , sonra da gırtlağına bineceksiniz borcunu öde diye

Kılıçdaroğlu : Allah’ın izniyle iktidar olacağız ve bu soygun düzenine son vereceğiz , bu 5 Li çetenin bizim torunlarımızı bile sürecek olan bu yatırımlarını kamulaştırıp alacağız

Kılıçdaroğlu : Yayın ihalesini katar firması girdi 500 milyona aldı , dolar basını alıp gitti adam ben ödemiyorum anlaşmaya da uymuyorum dedi . Mahkemeler var ama adam arkamda saray var ödemem diyor . Bakan ne yaptı tek kalemde 90 milyon dolar indirim yaptı . Çiftçiye , esnafa 1 kuruş vermediniz bir kararlı firmaya 90 milyon dolar indirim yaptınız . Allah aşkına anlaşma var bu parayı vermesi gerekiyor bu kişiye indirim yapıyorsunuz .

Kılıçdaroğlu : Yetmedi katar firması dolar artıyor bunu TL’ye çevirip sabitleyin dedi onu da yaptılar . Allah aşkına bir firmaya bunu yaptırıyorsunuz işçiye 1168 TL para vereceğim krallar gibi yaşa diyorsunuz .

Kılıçdaroğlu : Kanun çıkardık 21 . Maddede “ her yıl bütçeden milli gelirin en az %1 oranında çiftçiye destek verilir “ deniyor .

Veriliyor zaten diyen AKP milletvekiline cevaben ;
    Kılıçdaroğlu : Verilmiyor arkadaşlar , cahillik farklı bir şey cahille tartışmak bile doğru değil , çiftçinin 211 TL alacağı var , milli gelirin her yıl artan oraninda verseydiniz keşke ama vermediniz . Daha bu bütçeden bile haberdar değilsin sevgili kardeşim , bu bütçede konulan tedbir geçen yılın aynısı %1 bile artmadı , bilmeden nasıl konuşuyorsun anlamıyorum ama ben bilirim hemen derhal asker gibi el kaldıracaksın bütçeye .

Kılıçdaroğlu : Tank palet fabrikası bu ülkenin namusudur. Dünyanın hangi ülkesine kendi tank palet fabrikasını başkasına teslim etmiştir . Yok değeri 20 milyar değilmiş de 200 milyon dolarmış . 20 milyar dolar değil 1 dolar bile olsa bu milletin namusudur ya nasıl onlara verirsin ? Kararlılar tank yapsa hadi tank yapıyorlar biz bundan faydalanacağız deriz

Sayfa 671/1002 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •