Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yaz gardaşım yaz iddialı iddialı daha iddialı yaz, ama sana şunu diyeyim bu başlıkta çok iyi, çok paralı, çok başarılı traderlar temkinli, sen çok eminsin. Algı yapmaya gelmediysen, pozunda samimi isen çok, çok, çok dikkatli ol derim.

Bu seferlik değil, her sefer.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın nosfecagri algı meselesinde ne algısı yapacam yonca 7 lere eyer gelirse alırım dedim elimde hissemde yok eskiden yonca vardı aldıgım yerden verdim zamanında bir cok arkadaşta biliyor sizlere hayırlı kazanclar olsun

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    sayın nosfecagri algı meselesinde ne algısı yapacam yonca 7 lere eyer gelirse alırım dedim elimde hissemde yok eskiden yonca vardı aldıgım yerden verdim zamanında bir cok arkadaşta biliyor sizlere hayırlı kazanclar olsun
    bende ayni.
    o aşağıdaki gaplardan
    işc ve garan alırım.
    o arkadaş full malda.
    tedirgin tabiki.

3.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bende ayni.
    o aşağıdaki gaplardan
    işc ve garan alırım.
    o arkadaş full malda.
    tedirgin tabiki.
    koc abi kendisinede saygı duyarım beni yanlış anlamış olabilir daha önceki yazılrımda aracı kurumun fonu olan kısa vadeli borclanma faizindeyim diyede yazdım eyer maldaysa inşallah kara gecmesini dilerim hayırlı kazanclarınız olsun

koc abi kendisinede saygı duyarım beni yanlış anlamış olabilir daha önceki yazılrımda aracı kurumun fonu olan kısa vadeli borclanma faizindeyim diyede yazdım eyer maldaysa inşallah kara gecmesini dilerim hayırlı kazanclarınız olsun
    yanlış anladı.bencede

5. Tahvil yukarı kıpırdanıyor... spotta full maldayim ama tahvil böyle olursa mal çıkarım zaten all time high dayım portfoy olarak %3 4 inse problem teşkil etmez...
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bende ayni.
    o aşağıdaki gaplardan
    işc ve garan alırım.
    o arkadaş full malda.
    tedirgin tabiki.

6. Ykb de olsun burada olsun görüyorum, çok inanmışsınız tek yöne, inandığınız yön gerçekleşse de gerçekleşmese de bu tehlikeli bir şartlanma, bugün haklı çıksanız yarın yanılırsınız terste kalırsınız benden dostça uyarı, tek yöne ( hangisi olursa olsun ) çok şartlanma trader için en büyük sıkıntılardan birisi bence...

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ykb de olsun burada olsun görüyorum, çok inanmışsınız tek yöne, inandığınız yön gerçekleşse de gerçekleşmese de bu tehlikeli bir şartlanma, bugün haklı çıksanız yarın yanılırsınız terste kalırsınız benden dostça uyarı, tek yöne ( hangisi olursa olsun ) çok şartlanma trader için en büyük sıkıntılardan birisi bence...

haklısın abi uyuyarınız için teşekkür ederim bol kazanclar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •