Sayfa 426/996 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Sn. Koç, seçimden iyi reform olmaz..tek kurtuluş burda..
    faizi %40- 50 yapmadan dolarizasyon çözülmez gibi duruyor..
    %20 faize dolar almam ben.3-4 ay .
    3-5 dicektimde.

2. Hastaneler bu denli yoğun iken belki klebsiella pnomonia den daha ağır bir bakteri yada virüs de oluşabilir. Ben de vardı bu enfeksiyon. Bir yılda bu sebeple 4 ameliyat ve bir yıl antibiyotik aldım en son ki durum kullanacağım antibiyotik yok hepsi dirençli. Şu an burnumu dışarı çıkarmam. Kızım dahi gelse yaklaştırmam. Olağanüstü üstü tedbirlerle yaşıyorum. En ufak bir enfeksiyon da Abbas yolcu olur kendi adıma söylüyorum inşallah dünya böyle bir sürece evrilmez.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hastaneler bu denli yoğun iken belki klebsiella pnomonia den daha ağır bir bakteri yada virüs de oluşabilir. Ben de vardı bu enfeksiyon. Bir yılda bu sebeple 4 ameliyat ve bir yıl antibiyotik aldım en son ki durum kullanacağım antibiyotik yok hepsi dirençli. Şu an burnumu dışarı çıkarmam. Kızım dahi gelse yaklaştırmam. Olağanüstü üstü tedbirlerle yaşıyorum. En ufak bir enfeksiyon da Abbas yolcu olur kendi adıma söylüyorum inşallah dünya böyle bir sürece evrilmez.
    yaaa
    büyük geçmiş olsun.
    nereden çıktı bu.
    hastane mikrobumu.?

4. Sn.Babacan her fırsatta diyorki, adalet ve hukuk olacak, yoksa güven olmaz..
    güveni de kendince açıklamış.. adalet, doğruyu konuşmak, emanete hıyanet etmemek vs..
    yani olayı farklı boyuttan almış..burda çöküşün olduğu vurgulanıyor..
    yani faizi %50 yaparsan sorun çözülür demiyor..tespit için güzel bir yaklaşım..

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    %20 faize dolar almam ben.3-4 ay .
    3-5 dicektimde.

5. Selçuk geçer ve sözcüdeki murat Muratoğlu gıpta ile bakıyordur bana. Onlarda bazen abartılı bakıyor. Ama inanın benim yazdıklarım içindeki bakteri yada virüs evrilmesi çok olası.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Sn.Babacan her fırsatta diyorki, adalet ve hukuk olacak, yoksa güven olmaz..
    güveni de kendince açıklamış.. adalet, doğruluk, emanete hıyanet etmemek vs..
    yani olayı farklı boyuttan almış..burda çöküşün olduğu vurgulanıyor..
    doların uzun vade çıkışı sürüyor.
    taki aylık macd ayumsuzluk verecek..........
    şimdi çıkacak dolara ,%20 faiz verseler bile
    3-4 ay düşer.
    sonra zombi yine uyanır.

7.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    yaaa
    büyük geçmiş olsun.
    nereden çıktı bu.
    hastane mikrobumu.?
    Hastane mikrobu. Omurilige konan Yapay kemikte yada unutulan omurilik parçasinda varmış bu. Bu kemik parçası üç sene sonra geze geze 20 cm ileriden delerek çıktı. Bakteri klebsiella pnomonia. Ölüm oranı %52. Nejat İşler de bundan sebep baya bir yoğun bakım da yattı ölümden döndü.

8. bence düşmez dostum..düşse de anlık olur..şuanki fiyatlarda bunlar zaten var..
    475 puanı müjdeleyenler onları da müjdelemiştir, faiz lobisine..
    475 puandan bu yana yabancı girişinin kaç katı kadar yerliler dolar almış..merkez bankası da alacak daha..kasa boş çünkü..yani hesaplar tutmadı, tutmuyor..
    belkide bu oyundan dönecekler..
    dediğim gibi tek çare seçim..ama nasıl olacak..HDP ile MHP bir araya gelmez..o yüzden HDP nin yerine yeni bir parti konuşuluyor..3 lü ittifak için..
    ama böyle de olmaz, çünkü bunlara güven yok..

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    doların uzun vade çıkışı sürüyor.
    taki aylık macd ayumsuzluk verecek..........
    şimdi çıkacak dolara ,%20 faiz verseler bile
    3-4 ay düşer.
    sonra zombi yine uyanır.

Sayfa 426/996 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •