Su haznesi daha büyük...kamera var diğer herşey aynı gibi...
Üstad sayın Dr webster ın önerisi ile aldım. Çok ama çok iyi bir teknoloji yatırımı yaptım.
Üstadım çok teşekkürler. Bizim ev biraz büyük tavsiyen ile büyük bir dertten kurtuldum. Bazen çoklu haritada sapıtıyor ama anlaşıyoruz.
Almayı düşünen hiç düşünmeden almalarını tavsiye ederim.
Bu yedek parça bu belirttiğin yerde epey ucuz ama çok şikayet var bu site için...
elimdeki bütün fonları cuma günü çıkmış oluyorum.
bilumum...bila istisna...
XUTUM,
XU100,
XU050
XU030
XUTEK
XUBANK ı
birlikte, aynı ocak başında hissefonlarla bir araya getireceğm.
her biri birbirinden asortik bu endekslere gönlünü kaptırmayan,
hiç bir şey hissetmeyen fonları hadım ilan edip şutlayacağım.
zaten pazartesiden sonra fransızı hafteri moku püsürüğü kendini ortaya koyacak. bilemedin haftaya çarşamba aşağı yada yukarı hareket başlar.
Aslında üstte sayın regal üstadın bahsettiği konu var şu AB meselesi ve beklenen BİST’in düzeltmesi...
diğer topikte bakıyorumda hemen herkes hsyf ye gömülmüş vaziyette tam gaz gidiyorlar, aşağı bir yön çok kişiyi üzecek gibi...
düzeltme derken Kendi adıma elimde tuttuğum aft nin içinde bulunduğu düzeltmesinde 7 Kasım’da ki değere ulaşamadı...velhasıl gidince fena gidiyor.
Son Olarak uzun vade dediğiniz için söylüyorum; stres içinde beklemek mi yoksa çıkıp nkolaya parkedip beklemek mi daha iyi...
En fazla kazanamadığımız için üzülürüz
Teşekkürler değerli üstadım,
Birçok yorum yapilmis , ben de katılıyorum ikisi de üzmez gönlünüzden geceni ve bütçeye uyanı alin.
Ama alınmasını şiddetle öneriyorum ki ben böyle şeyleri para tuzağı görüyordum ama gerçekten çalışan insanlar için ihtiyaçmış. Bu arada alıp da beğenmesem hakikatten boşuna aldım almayın da diyen biriyimdir 😀😀😀😀
Ek olarak şu bilgiyi vereyim koltuklarınızın altı 10 Cm’den uzunsa koltuğun altına da giriyor. Bu da güzel bir avantaj.
Halıda çekişi değişiyor.
MOP’u da gayet iyi.
2 arkadaşımda daha var, onlar da çok memnun. Bu forumdakiler de memnun. Amazon’da uygun bir prime indirimine denk getirdim, ertesi gün geldi.
asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri