Sayfa 812/1001 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Cocugu disciye goturdum simdi
    Ufak curugu temizledi ufak bir dolgu koydu
    600 tl
    Disci olmak varmis
    Ne olacak bu TTE'nin hali.
    Sat sat bitmedi
    Son 1 ay -1,7,
    Ama bist show yapıyor.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ne olacak bu TTE'nin hali.
    Sat sat bitmedi
    Son 1 ay -1,7,
    Ama bist show yapıyor.
    tamamen çıkmayı düşünüyorum tte den. Sizin hep söylediğiniz durum....tıkandı galiba artık

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstad hayırlı olsun neden s5 max s6 ile falan kıyaslamışsınızdır. artıları F/P oranı hakkında bilgi verebilir misiniz? bende düşünüyorum kullanana sormak lazım o yuzden görüşleriniz önemli.
    Su haznesi daha büyük...kamera var diğer herşey aynı gibi...
    Üstad sayın Dr webster ın önerisi ile aldım. Çok ama çok iyi bir teknoloji yatırımı yaptım.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fark yok ustadim
    Kildiri kilcik fark
    S5 yeterli
    Farki ozetle su
    Hazne biraz buyuk
    Gerek var mi hayir
    Neden dersen zaten ikisi de yumruk kadar
    Her supurme sonrasi bosaltman gerekiyor
    Buyukluk farki bir kinder yumurta kadar
    Gectik bunu
    Diger fark s6 da kameralar var
    S5 lazer sensor
    İkisi de on numero
    Ben de s6 var bakma gorgusuzlugumden aldim
    Yoksa kayinvalideye s5 aldik
    Ayni oradan biliyorum 😄😄😄
    Üstadım çok teşekkürler. Bizim ev biraz büyük tavsiyen ile büyük bir dertten kurtuldum. Bazen çoklu haritada sapıtıyor ama anlaşıyoruz.

Almayı düşünen hiç düşünmeden almalarını tavsiye ederim.

Bu yedek parça bu belirttiğin yerde epey ucuz ama çok şikayet var bu site için...

Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    tamamen çıkmayı düşünüyorum tte den. Sizin hep söylediğiniz durum....tıkandı galiba artık
    elimdeki bütün fonları cuma günü çıkmış oluyorum.
    bilumum...bila istisna...
    XUTUM,
    XU100,
    XU050
    XU030
    XUTEK
    XUBANK ı
    birlikte, aynı ocak başında hissefonlarla bir araya getireceğm.
    her biri birbirinden asortik bu endekslere gönlünü kaptırmayan,
    hiç bir şey hissetmeyen fonları hadım ilan edip şutlayacağım.
    zaten pazartesiden sonra fransızı hafteri moku püsürüğü kendini ortaya koyacak. bilemedin haftaya çarşamba aşağı yada yukarı hareket başlar.

5.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Acaba dibe yaklaştımı yoksa genel bist çöküşüyle dahadamı çökecek.
    İşte onu kestiremiyorum.
    Fakat uzun vadede üzmez bence.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Acaba dibe yaklaştımı yoksa genel bist çöküşüyle dahadamı çökecek.
    İşte onu kestiremiyorum.
    Fakat uzun vadede üzmez bence.
    Aslında üstte sayın regal üstadın bahsettiği konu var şu AB meselesi ve beklenen BİST’in düzeltmesi...
    diğer topikte bakıyorumda hemen herkes hsyf ye gömülmüş vaziyette tam gaz gidiyorlar, aşağı bir yön çok kişiyi üzecek gibi...
    düzeltme derken Kendi adıma elimde tuttuğum aft nin içinde bulunduğu düzeltmesinde 7 Kasım’da ki değere ulaşamadı...velhasıl gidince fena gidiyor.

Son Olarak uzun vade dediğiniz için söylüyorum; stres içinde beklemek mi yoksa çıkıp nkolaya parkedip beklemek mi daha iyi...
    En fazla kazanamadığımız için üzülürüz

7.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Aslında üstte sayın regal üstadın bahsettiği konu var şu AB meselesi ve beklenen BİST’in düzeltmesi...
    diğer topikte bakıyorumda hemen herkes hsyf ye gömülmüş vaziyette tam gaz gidiyorlar, aşağı bir yön çok kişiyi üzecek gibi...
    düzeltme derken Kendi adıma elimde tuttuğum aft nin içinde bulunduğu düzeltmesinde 7 Kasım’da ki değere ulaşamadı...velhasıl gidince fena gidiyor.

Son Olarak uzun vade dediğiniz için söylüyorum; stres içinde beklemek mi yoksa çıkıp nkolaya parkedip beklemek mi daha iyi...
    En fazla kazanamadığımız için üzülürüz
    Tabiki her zaman için en tepeden satıp dipten almak güzel ama ne kadar becerebiliriz bilmiyorum.
    Ben şuna güveniyorum.
    2021 hsyf'ler yönünden parlak geçecek, belli bir yüzdede devamlı kalmak daha doğru bence.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstad hayırlı olsun neden s5 max s6 ile falan kıyaslamışsınızdır. artıları F/P oranı hakkında bilgi verebilir misiniz? bende düşünüyorum kullanana sormak lazım o yuzden görüşleriniz önemli.
    Teşekkürler değerli üstadım,
    Birçok yorum yapilmis , ben de katılıyorum ikisi de üzmez gönlünüzden geceni ve bütçeye uyanı alin.

Ama alınmasını şiddetle öneriyorum ki ben böyle şeyleri para tuzağı görüyordum ama gerçekten çalışan insanlar için ihtiyaçmış. Bu arada alıp da beğenmesem hakikatten boşuna aldım almayın da diyen biriyimdir 😀😀😀😀

Ek olarak şu bilgiyi vereyim koltuklarınızın altı 10 Cm’den uzunsa koltuğun altına da giriyor. Bu da güzel bir avantaj.

Halıda çekişi değişiyor.

MOP’u da gayet iyi.

2 arkadaşımda daha var, onlar da çok memnun. Bu forumdakiler de memnun. Amazon’da uygun bir prime indirimine denk getirdim, ertesi gün geldi.
    asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 812/1001 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •