Sayfa 464/996 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Valla drastic times require drastic measures demis kızıl götlü çarpık dişli ingiliz. Yapacak bisey yok q ayda 20 milyona da vurur imami öğretmeni polisi salar her şey hallolur
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    türkiyenin sağlıkta seferberlik ilan edip yaptığı max. aşı sayısı senede 4 milyon kişi
    7.5 milyon insanı bir sene içinde sağlık ocaklarına kendi ayaklarıyla gitseler de aşılayamazlar..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dolarda çok pis sıkıştı.patlayacak bakalım ne yana

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Valla drastic times require drastic measures demis kızıl götlü çarpık dişli ingiliz. Yapacak bisey yok q ayda 20 milyona da vurur imami öğretmeni polisi salar her şey hallolur

ayda 2 milyon kişiyi aşılasınlar çok büyük adamsın diyeceğim söz, bakalım kim sistemi iyi tanıyor..?
    2.3 milyon grip aşısı aldılar, 2.5 aydır talep olmasına rağmen 1 milyon kişiye ulaşamadılar..!!

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kardeşim hiç büyük lafı dinlemiyorsun. Zaten orta vade hisse+Viop hedge ağırlıklı hareket ederek mükemmeli yakalamışsın. Ayda ortalama %10 portföy getirisi sağlar bu sistem.

Ama sen 10 yıl değil, illa iki yılda zengin olacağım diyorsun. İlkinin ihtimali %80, ikincinin ihtimali %2-3...rasyonel biri senin yaptığını yapmaz.

( zenginlik derken, başlangıç sermayesinin 100K usd ve üzeri olduğunu varsayıyorum).
    Abi hayat akıp gidiyor. Becerebilirsem, yapıp kenara koymak isterim.

Soyle bir tespitim var borsada ( ve hayatta) herkes gerçekten ne istiyorsa alıyor.

Mesela ego yapan hakli çıkma davası güden bir trader aslında para kazanma amacı gütmüyor bana göre. Bu işe siyaset karıştıran da aynı kategoride derdi para kazanmak değil haklı çıkmak. Bunlar para kaybetmeye mahkum; haklı çıkıyor çulsuz kalıyor kafa rahatlıyor.

Bence burada işlem yapan cok az kisi aslında para kazanmak istiyor. Ve bana göre isteyen herkes kazanıyor.

Ben para kazanmak için zengin olup işi bırakmak için burada değilim, amacım 2. Ve 3. Birer ( farklı) gelir kapısı yaratmak. 10 yılda borsada bana göre iyi bir noktaya geldim sayılır son 5 yılı için konuşalım hadi. Ama o kadar fakirlikten o kadar sıfırın sıfırından geliyoruz ki oransal olarak dünyayı kazansan zaten gelebileceğini nokta belli, sınıfı atlarsa çocukların atlar gizli kast sisteminde.

Kendimizi kasmadan her türlü ülkeyi dünyayı gezerek görerek bisey alirken günlük fiyatına bakmadan yasamak - aslında insanca yaşamak için bence aylık gereken rakam şu an neyse herkese göre değişir işte o rakamı yakalamak istiyorum.

Olay nakit akışı yani biriktirip bir şey yapacağımız yok onu yapabilirse çocuklar düşünsün biz kendimizi kurtarsak kafi...

5. her zaman dediğimiz gibi- önce büyük resme bakalım, sonra bakarız dakkalık resme
    .. ve belgesiz konuşmayız, işte belgesi

yükselen üçgenlerde ideal kırılma zamanı, yatay kenarın üçte ikisini tamamladığı zamanlardır, tam o haftalardayız.. hedef belli : 2071

benim sistem dow h4 te sat verdi.

7. Son 8 günlük kümülatif pasta...

Yoruma gerek var mı ???

8. Böyle pastayla düşmüştük martta...
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

Son 8 günlük kümülatif pasta...

Yoruma gerek var mı ???

Sayfa 464/996 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •