Sayfa 476/996 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    her hangi bir alanda işin uzmanlarının büyük çoğunluğunun üzerinde birleştiği görüş ,isabetli görüştür.

uzman hekimlerin %80 ittifak ettiği noktadan farklı olarak bazı aykırı düşünce her zaman olur.

istediğiniz kadar tereyağı-yumurta yiyin deyip milleti komaya sokan şebelekler de var; hiç aşı yaptırmayın diyerek; kızamık,çocuk felci vs.,tekrar dünya gündemine sokan palavracı hekimler de var.

her meslekte çok sovmen var.bunlar gündeme gelmek için AYKIRI KONUŞMAK ZORUNDADIRLAR.

Bu büyük uzlaşma(%70-80) her konuda isabetli karar vermenizi sağlar.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu adam aşı buldum bulacam 23 nisan 19 mayıs deyip deyip sonunda yapa yapa yabancı ilaç reklamı yapan abimiz değil mi?
    Aynen kendisi...
    Mevcuttan farklı şeyler söyleyip popüler olma derdindeki bu cins arkadaşlardan hiç haz almıyorum...
    Corona öncesi de Türk geni muhabbeti yapan dengesizler vardı...
    Şimdi de aşı işe yaramazsa bakın ben demiştime oynama durumu...
    Zerre kadar kıymetleri kalmadı kendileri ve açıklamalarının...

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    her hangi bir alanda işin uzmanlarının büyük çoğunluğunun üzerinde birleştiği görüş ,isabetli görüştür.

uzman hekimlerin %80 ittifak ettiği noktadan farklı olarak bazı aykırı düşünce her zaman olur.

istediğiniz kadar tereyağı-yumurta yiyin deyip milleti komaya sokan şebelekler de var; hiç aşı yaptırmayın diyerek; kızamık,çocuk felci vs.,tekrar dünya gündemine sokan palavracı hekimler de var.

her meslekte çok sovmen var.bunlar gündeme gelmek için AYKIRI KONUŞMAK ZORUNDADIRLAR.
    Aynı şeyleri yazmışız aynı anda ağzına sağlık...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bist100 yeni rekor yaptı vadeli 3.000 puan falan aşağıda kaldı...shortçular PALA ya ne kadar dua etse azdır...
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ilginç fdow tarihi zirve yapıyor...piyasada coşku moşku yok...
    ?? )..

Tarihi marihi rekorlar style, e anca bu kadar i$tee a.k.partisiylen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    kendim ve ailem için de aynısı yaparım.ailemin-kendimin başına geçmişte ciddi sağlık sorunları geldiğinde ve hekimler farklı görüş bildirdiğinde,zaman oldu 4-5 hekime danıştım ve çoğunluğunun ortak kararı(teşhis-tedavi) ile hareket ettim.

gayette iyi olduğunu düşünüyorum.bu arabanızın motoruyla ilgili ciddi bir sorunda bile durum aynıdır.farklı usta farklı fikir beyan edince...yine çoğunluk ne derse o.

bu işin bana göre tek istisnası BORSADIR. orada çogunluk ne diyorsa tersini yaparsan ,düz mantıkla 1-0 öndesin.çünkü orada çoğunluğun kaybetmesiyle kazanç vardır.

Kırık makas böyle daha bi hoş oluyo sanki +600 pts. ve üzeri yöneldikçe..

Çuval doluyken artık kaçırtmamak lazım mevcutları )

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Bu büyük uzlaşma(%70-80) her konuda isabetli karar vermenizi sağlar.
    Peki karar veren uzmanların elindeki bilgiler yanlış veya eksikse ne olacak? Pandemi çok yeni bir virüs yüzünden başladı ve eldeki sınırlı verilerle o anda ki şartlarla en iyi olduğu düşünülen kararlar alındı. Şu anda pandeminin başında doğru kabul edilen bazı şeylerin yanlış veya eksik olduğu ortaya çıktı. Oluşan konsensus çiçek hastalığı konusunda haklıdır, eski kanser türleri konusunda haklıdır, kemik kırıkları konusunda haklıdır ona bir sözüm yok.
    Ancak covid için oluşan konsensuslar her zaman haklı olamayabilir. Çünkü bilimsel veriler dahi her an değişebiliyor, henüz yeni bir süreç.

SPOT (spotta sat sat bitiremeyen BOFA viop30 da günlerdir long tarafta, hedge den kazanıyor olmalı)

Sayfa 476/996 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •