Sayfa 90/996 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Merak ediyorum ne yapacaklar. Gümrük birliğinden çıkarsın bineler. Ula zaten sizin pazarınız olmuşuz, pandemi döneminde kendi pazarınıza mı ambargo uygulayacaksiniz.

Yapacakları üç beş kişiye kıytırık bir şeyler yasaklamak.

Adam gibi kapatın gümrüğü de çayın, fındığın iyisini biz yiyelim. Euroyla satacam diye yurdum insanına çok görülen ürünler ayağımıza serilsin.
    Bize satmayacağınız passatı da bir yerinize monte edin.
    Gercekten bu yazdıklarınızda ciddimisiniz. Ambargo gelir ise kıcınızı zımpara kagıdı ile silersiniz tuvalet kagıdının malzemesi bile dısardan geliyor

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Yumurta almak için sıraya gireriz artık
    Uçak krizinde Rusya domatesleri gönderince millet doya doya domates yemişti. Yumurta kuyruğuna girmeyiz , direk tavuğu eve getirip taze taze yumurtlatip ucuz ucuz satarlar bize , dışarıya satamayinca .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Gercekten bu yazdıklarınızda ciddimisiniz. Ambargo gelir ise kıcınızı zımpara kagıdı ile silersiniz tuvalet kagıdının malzemesi bile dısardan geliyor
    Aynen ciddiyim. Aç kalmayan çalışmaz. Kağıt bulamaz birkaç yıl kıçı b.klu gezeriz ama kendi kağıdımızı üretiriz. Ama böyle üretmeden tüketirsek kıçımızın akıbetini hep onlar belirleyecek.

Uçak krizinde Rusya domatesleri gönderince millet doya doya domates yemişti. Yumurta kuyruğuna girmeyiz , direk tavuğu eve getirip taze taze yumurtlatip ucuz ucuz satarlar bize , dışarıya satamayinca .
    ırak yumurta almıyor bizde yumurtanın tanesi 1.5 tl hıc ucuz degil yumurta teziniz burdan çürüyor hemen

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    ırak yumurta almıyor bizde yumurtanın tanesi 1.5 tl hıc ucuz degil yumurta teziniz burdan çürüyor hemen
    Yumurta farazi , domates gerçek ama .

Bir de alsalardı yumurta daha da pahalı olurdu demekki, ırak 'a dolarla satmak varken bize yumurta mı verirlerdi.

Hem yumurta tavuktan çıkar. Bakamayınca kestiler tavukları, migros 8 liradan tavuk sattı.

aslında şu anda arap ülkelerinin bir çoğu bizden yumurta almıyor ona rağmen yumurta fiyatları son 3 ayda %50 arttı
    bir halt olacağı yok.

bu arada borsa bi yere yetişecek herhalde acelesi var gibi sonunu merak ediyorum
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu arada borsa bi yere yetişecek herhalde acelesi var gibi sonunu merak ediyorum
    Yolu dabakhane gibi

Sayfa 90/996 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •