Sayfa 510/996 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Viop - XXVIII

SPOT

2. Döküldünüz mü yeni long silahşörler?
    Adı üstünde looong kalacan ki yiyesn.
    1496dan tekrar long
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    reis Señor, usted es el que siempre está de pie, tal vez sea el único
    Batık yüzüyor tekne,
    Hamdım Piştim Yandım

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Selamunaleykûm $evki Bey,

$U avronunDoları grande peyrİti $eysini bi tur daha gaydırı guppAk salabilin mi bayırdan ??..
    aleyküm selam abi bilmiyorum ben uzaylılar ile abd ortaklığında ne yapacaklar o önemli. geçen çölde obelisk buldular.. kanyonda.. uzaylılar acaba dişi erkek olarak var mı önemli.

uzaylılar yeni teknolojiyi getirdiklerinde farklı şeyler olacak.. abd israil ve uzaylı koalisyonunun gelişmesine bağlı :D

5.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    dutluk kaçınılmaz neden açalım.

çünkü birşey bilmiyorsun. karambole işlem herşey..

avrupa birliği canlı 200 milyar euro göndereceğiz kararı alırsa ne olur burası... avrupa nın üretim üssü yapacağız sizi babında...

veya avrupa birliği kardeş biz senden alışverişi kestik kasaya geldiğimde çalışanlar bana güzel davranmıyor almıyorum derse.. dükkana daha uğramaz ise ne olur buralar..

bu iki seçeneğin yanında arada bir uğrarım aynı şekil her türlü sürümcemeli öldürmeden güldürmeden de var..

ki sonuç olarak ne olacağını ne kararlar alındığını her daim her an bilmeden yani saray ve eşrafından direk bilgin olmadan karambole poz açıyorsun.. tek karara bakan anlarda her daim bu şekil...

bilmediğiniz işi yapıyorsunuz vob intahardır.. karambole zar atmaktır..

tek bir karar ile ne alabilrsin ne satabilirsin..

teknik analiz diye birşey uydurmuşlar haberlerle bak teknik önden gelir diye de bir uydurma var..

de haydi o zaman ....
    Şu olursa bu olursa diye lafa başlarsak bulunduğun yerde 8 ve üstü şiddette bir deprem olursa, oraya meteor düşerse de ölürsün. Bunların da hiç bir anlamı kalmaz. Olasılıklar denizinden iki damla alıp ortaya koyup çok da önemliymiş gibi sunmak saçma olmuş.

Haberlerden saray eşrafının bilgisi olacağını iddia edip hemen ardından teknik analiz uydurmadır demek ne yaman çelişki. Bu adamlar işlem yapmıyor mu, ya da işlem yapanlar bunlardan haber almıyor olması lazım ki o da saçma. Teknik analiz zaten onu analiz etmeye yöneliktir, tek metot da yoktur. Şurada yazdığınız çelişkili asılsız şeylerden çok daha güvenilirdir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sıra bankalara gelmiş olabilir...dün ereğli.bu gün akbnk-garbnk olsa ne güzel olur.

Mehmet Sevki Guest
    acaba biden ı uzaylılar mı seçtirdi. çok ilginç biden geldiğinde petrol ü bırakıp alternatif enerjiye geçeceğini söylemişti. evet biden belki uzaylı koalisyonun bir temsilcisi.. olabilir..

yeni teknoloji geliyor...

8. 1500 stop, al lan parayı senin olsun pala, izlemeye devam.

Sayfa 510/996 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •