Hönnnnkkkkk !!!
26 üstüüüü
Çoook acemiyimmm
YTD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eli kulağında... Bugün bir giriş yaptı abisi [emoji3]
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Mızrak çuvala sığmıyor 💰😁
Fiyat 1.17 civarı 70000 tl lik alim yazdım teorik eşleşme direkt tavan şimdi 70000 t l ye alacağın 2500 lot nerden nereye fiyat 1 ile 1.50 arası iken yatırım finansman mal topluyordu bgcparners mal alıyordu kendi kendime dedim yakin izleme pazarında olan hisseden ne bekliyorlar fiyat oldu 27.50 evet günlük flama 42 hedef diyor belki daha fazlası artık nasip
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Kervan,Merko,Van,Frigo,Konfurt,Kerevit,
Ersu,v.s ilk akla gelen gıda şirketleri.
Bu şirketlerin bilançoları ile Dardanelin bilançosunu kıyasladığımda gidecek daha çok yolu olduğu düşüncesindeyim.
Y.T.D
Şirketimizin 11.12.2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; 15 Aralık 2020 günü yapılması kararlaştırılan Olağan Genel Kurul Toplantımızın Covid-19 salgınına karşı tedbiren iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir. Kamuoyumuza saygı ile duyurulur
Bu hafta yaşanan kıpırdanma genel kurul ile ilgiliyse, haftaya geri gitmesi beklenir.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri