8 senedir 12.000 den beri dow jones da corttayız hamdolsun piramit yapyıoruz puahahahahahaha
8 senedir 12.000 den beri dow jones da corttayız hamdolsun piramit yapyıoruz puahahahahahaha
şahsi düşüncemi söylüyorum kim ne yapar kim ne eder onu bilemem karışmamda vazifem değil çünkü. ama adet olmuş herkes bişeyler yazıyor çiziyor. benimkiside öyle birşey. öncelikle alımlar tırışkadan değil. ikincisi bu yükselişlerin düzeltmesi olurmu? olur tabiki. ama hemen böyle bir anda geri dönmekle olmaz. biraz götürsün bakalım güvercinleri biraz yemlesin o zaman belki. belki diyorum alımlar ciddi çünkü. hadi bol şanslar
1511 son 2 gündeki 3. cort denemem hayırlı uğurlu olsun bakalım gene tokadı yiyip oturacak mıyız...
1485, 1498 ve 1511'den cort deniyorum.
İlk ikisini 200 er puan zararla kapattım.
İnat etseydim ne olacaktı, takdir sizlerin.
dolar
saat-h4-gün-hafta-ay
alıma girmiş.
haber doğruysa böyleymiş...
---------
AB Liderler Zirvesi öncesinde hazırlanan taslak metinde yapılmış değişikliklerle güncel hali ortaya çıktı-Reuters
Sözcü internet sitesinde yayınlanan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün, "Yaptırım bizi ırgalamaz" sözleri sonrasında bugün toplanacak AB Liderler Zirvesi'nin güncellenmiş taslak metnini Reuters haber ajansı paylaştı.
Yunanistan ve Rum Kesimi ile yaşadığı enerji anlaşmazlığı nedeniyle Türkiye'ye yaptırım uygulanmasını ele alan Avrupa liderleri, zirvenin yeni taslak metnine göre kişilere yönelik yeni yaptırımlar üzerinde anlaşma sağlarken, yaptırımların devreye alınmasını Mart ayına öteleyecekler.
Zirvenin son taslak metnine göre, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderleri, AB yetkililerinden "Türkiye'nin Akdeniz'in doğusundaki izinsiz sondaj faaliyetleri göz önüne alarak ... listelere ekler yapmalarını" isteyecek.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...artta-6161723/
Bilim insanları 'korona virüste beklenmedik haber' diye duyurdu: Yüzde 98 başarı sağlandı.
D vitamini başarısı
D-Vit
İspanya'da gerçekleştirilen küçük bir çalışma, D vitamininin Covid-19'un yoğun bakım riskini neredeyse tamamen yok ettiğini ortaya koydu. Öyle ki D vitamini, yüzde 98 civarında başarı elde etti.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...an-299644h.htm
Yer İmleri