Sayfa 517/996 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Mehmet Sevki Guest
    8 senedir 12.000 den beri dow jones da corttayız hamdolsun piramit yapyıoruz puahahahahahaha

şahsi düşüncemi söylüyorum kim ne yapar kim ne eder onu bilemem karışmamda vazifem değil çünkü. ama adet olmuş herkes bişeyler yazıyor çiziyor. benimkiside öyle birşey. öncelikle alımlar tırışkadan değil. ikincisi bu yükselişlerin düzeltmesi olurmu? olur tabiki. ama hemen böyle bir anda geri dönmekle olmaz. biraz götürsün bakalım güvercinleri biraz yemlesin o zaman belki. belki diyorum alımlar ciddi çünkü. hadi bol şanslar

3. 1511 son 2 gündeki 3. cort denemem hayırlı uğurlu olsun bakalım gene tokadı yiyip oturacak mıyız...

1485, 1498 ve 1511'den cort deniyorum.

İlk ikisini 200 er puan zararla kapattım.

İnat etseydim ne olacaktı, takdir sizlerin.

dolar
    saat-h4-gün-hafta-ay
    alıma girmiş.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Burdan lonk açanın hedefi uzay olmalı, başka izahı olamaz
    büyük resme bakmayı dene, uzay muzay bunlar boş lakırdı
    herifler vadeli tahtasının başından ayrılmıyo, tek dertleri : seni, büyük resme bakmaktan uzak tutmak

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

yükselen üçgenlerde ideal kırılma zamanı, yatay kenarın üçte ikisini tamamladığı zamanlardır, tam o haftalardayız.. hedef belli : 2071

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SENSOR bayım longta bekliyorum da,nereye kadar....SHORTSlar hangi mevkiden.

KURBAĞA ISITMA FOR. nereye kadar
    Saatlik sistemde X100 1350 destek. 1375+ hedef.
    Ralli hedefim X30 1550ye denk gelir. Orada da 4 saatlik sistemin desteğini kırmazsa longa devam ederim.
    Tüm bunların dahilinde AB Zırvasallığı yarın barlara bakcaz.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    haber doğruysa böyleymiş...

---------

AB Liderler Zirvesi öncesinde hazırlanan taslak metinde yapılmış değişikliklerle güncel hali ortaya çıktı-Reuters

Sözcü internet sitesinde yayınlanan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün, "Yaptırım bizi ırgalamaz" sözleri sonrasında bugün toplanacak AB Liderler Zirvesi'nin güncellenmiş taslak metnini Reuters haber ajansı paylaştı.

Yunanistan ve Rum Kesimi ile yaşadığı enerji anlaşmazlığı nedeniyle Türkiye'ye yaptırım uygulanmasını ele alan Avrupa liderleri, zirvenin yeni taslak metnine göre kişilere yönelik yeni yaptırımlar üzerinde anlaşma sağlarken, yaptırımların devreye alınmasını Mart ayına öteleyecekler.

Zirvenin son taslak metnine göre, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderleri, AB yetkililerinden "Türkiye'nin Akdeniz'in doğusundaki izinsiz sondaj faaliyetleri göz önüne alarak ... listelere ekler yapmalarını" isteyecek.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...artta-6161723/

8. Bilim insanları 'korona virüste beklenmedik haber' diye duyurdu: Yüzde 98 başarı sağlandı.
    D vitamini başarısı

D-Vit

İspanya'da gerçekleştirilen küçük bir çalışma, D vitamininin Covid-19'un yoğun bakım riskini neredeyse tamamen yok ettiğini ortaya koydu. Öyle ki D vitamini, yüzde 98 civarında başarı elde etti.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...an-299644h.htm

Sayfa 517/996 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •