Sayfa 700/1002 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Erdoğan: "(Kovid-19 aşısı) Ben inşallah başladığımızda aşıyı olacağım."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Ekonomide ibre olumlu istikamette, herkes üstüne düşeni hakkıyla yerine getirmeli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: "(Hayvanları Koruma Kanunu) Çalışılıyor. Onda şu anda geri adım atma yok. Büyük ihtimalle bütçeden sonra çıkar."

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Erdoğan'dan "Kısıtlamalar genişleyecek mi?" sorusuna yanıt: Bizim Bilim Kurulunda öyle bir şey yok.

son durum bu şekilde.. döviz ve yurtdışı bu haldeyken bizdeki yükseliş çabaları ancak ab nin YAPTIRIM KARARINI ERTELEMESİ ile açıklanabilir.. nedeksin çok şişirildiğinide dikkate alarak işlemleriniz yapınız

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Erdoğan: “Türkiye’nin 2020’yi nasıl kapattığına 2021’i nasıl karşıladığına sadece rakamlara bakarak anlayamayız.”

Erdoğan: "Savunma sanayine yapılan hiçbir saldırı masum değildir. Projelerimizi hedef alan her saldırının gerisinde sinsi ve alçakça bir niyet vardır"

Sayfa 700/1002 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •