Erdoğan: "(Kovid-19 aşısı) Ben inşallah başladığımızda aşıyı olacağım."
Erdoğan: "(Kovid-19 aşısı) Ben inşallah başladığımızda aşıyı olacağım."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Ekonomide ibre olumlu istikamette, herkes üstüne düşeni hakkıyla yerine getirmeli
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: "(Hayvanları Koruma Kanunu) Çalışılıyor. Onda şu anda geri adım atma yok. Büyük ihtimalle bütçeden sonra çıkar."
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erdoğan'dan "Kısıtlamalar genişleyecek mi?" sorusuna yanıt: Bizim Bilim Kurulunda öyle bir şey yok.
Erdoğan: “Türkiye’nin 2020’yi nasıl kapattığına 2021’i nasıl karşıladığına sadece rakamlara bakarak anlayamayız.”
Erdoğan: "Savunma sanayine yapılan hiçbir saldırı masum değildir. Projelerimizi hedef alan her saldırının gerisinde sinsi ve alçakça bir niyet vardır"
Yer İmleri