Sayfa 584/996 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Taşınan Açıklar (Gerçekleşenler geçerli)

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ne FDOW düşüşü ne CATSA; varsa lassa...
    algıya habere oynayanları oynatıyorlar mastika eşliginde :D bende matrikste haber kısmı yok 8 senedir dahada bakmıyorum habere mabere....

dow da alır akşama olur biter hepsi...

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    600 puan kar yakalamadan pozisyonuma ekleme yapmam. Paçaldan hoşlanmam risk yönetimini severim kaldıraça hayranım... o kadar
    Bizde sevdalıyız aynen öyle 90-60-90 da farketmez, yeter ki olsun..

Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    algıya habere oynayanları oynatıyorlar mastika eşliginde :D bende matrikste haber kısmı yok 8 senedir dahada bakmıyorum habere mabere....

dow da alır akşama olur biter hepsi...
    DenkLe$tirdin mi bizim milyarı )..

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    DenkLe$tirdin mi bizim milyarı )..
    Yok vallahi o kadar çıkmıyo olsa dükkan senin bizde olan kadara varız her zaman bekleriz :D Bi teminat mektubu alalım bankadan gidelim notere ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ne kimseyi dinlerim ne de başka şeye bakarım.saatlik(dün yayımlamıştım) sat verinceye kadar,çalı altında long bekle.saatlik sat verirse,short.ortalama 2 kaldıraç ile... aynı kademeden.

ama o zamana kadar yolu açık olsun.

yoksa VOB stres olur.shortcunun da-longcunun da argumanı var. HERKES HAKLI.ben de kendimce her pozisyon için arguman buluyorum.mantıklı düşünen kaybeder.mantıksız düşünen zaten burada olmaz.

sat gelirse asla longta kalmam...bu çokomelli..

Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Yok vallahi o kadar çıkmıyo olsa dükkan senin bizde olan kadara varız her zaman bekleriz :D Bi teminat mektubu alalım bankadan gidelim notere ...
    E biz kazandık ya.. Ödemeyi, oLanı alsAk kâfi..

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ne kimseyi dinlerim ne de başka şeye bakarım.saatlik sat verinceye kadar,çalı altında long bekle.saatlik sat verirse,short.ortalama 2 kaldıraç ile... aynı kademeden.

ama o zamana kadar yolu açık olsun.

yoksa VOB stres olur.shortcunun da-longcunun da argumanı var.ben de kendimce her pozisyon için arguman buluyorum.mantıklı düşünen kaybeder.mantıksız düşünen zaten burada olmaz.

sat gelirse asla longta kalmam...bu çokomelli..
    saatlik 50 22 sat vermişti bugun, şimdi saatliklerde hepsi alda :D alana hayırlı olsun :D

Sayfa 584/996 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •