Sayfa 118/996 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Bir haftadır hatırlı devlet ricalinin çözemediği benim sistemde kayıp olan E sınıfı ehliyetimi , nüfus müdürlüğünde memur olan başörtülü genç kadın ( hiç bir kinaye yoktur . Boşuna niyet okumayınız ) çözdü. Bugün e-devlette her iki ehliyetimde görünmeye başladı. Çalışkan olan , işini iyi yapan tüm kamu personelini kutluyor ve teşekkür ediyorum, lakin işini düzgün yapmayan eli işte gözü oynaşta çalışanları da kınıyorum.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bir haftadır hatırlı devlet ricalinin çözemediği benim sistemde kayıp olan E sınıfı ehliyetimi , nüfus müdürlüğünde memur olan başörtülü genç kadın ( hiç bir kinaye yoktur . Boşuna niyet okumayınız ) çözdü. Bugün e-devlette her iki ehliyetimde görünmeye başladı. Çalışkan olan , işini iyi yapan tüm kamu personelini kutluyor ve teşekkür ediyorum, lakin işini düzgün yapmayan eli işte gözü oynaşta çalışanları da kınıyorum.
    Tebrik ederim sizi ve memureyi, normalde bir tane olması gereken ehliyeti, ikiye çıkartmayı başarmışsınız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tebrik ederim sizi ve memureyi, normalde bir tane olması gereken ehliyeti, ikiye çıkartmayı başarmışsınız.
    E devlet - sürücü belgesi sorgulama- yazınca nüfus vatandaşlık genel müdürlüğü linkinden dün sadece c sınıfı olan çıkıyordu. Bugün memure telefon etti '' gelin yeni ehliyet işleminizi yapalım, sorun halloldu '' deyince hemen e-devletten baktım. Gerçekten 2 ayrı ehliyet görünüyor. Sanırım yeni verilecek belgelerde sınıflar farklı oluyormuş. E sınıfı yokmuş CE mi D mi öyle bir şey olacakmış. Beni beyaz saçlı, yaşlı , yorgun görünce - bu zavallının işini halledelim - mi demişlerdir ? Neyse sonuç güzel .

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    tahmin edeyim

superonline
    huawei modem
    wifi baglanti
    Sayın sugosu,maalesef 3 tahminde tutmadı netspeed---tp-link modem--kablolu bağlantı...sorun yokken süper,sorun çıkınca yoklar...

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın sugosu,maalesef 3 tahminde tutmadı netspeed---tp-link modem--kablolu bağlantı...sorun yokken süper,sorun çıkınca yoklar...
    bende hem İzmir de hem Ankara da netspeed kullanıyorum. Genelde memnunum. Hız konusunda alt yapıyı suçluyorlar. Efendim sizin sitenin altyapısı fiber değil, bakır değil vb. Ama ben zaten yavaş olduğumdan internetin hızı beni geçiyor ) fakat oğlum bu yavaş olmasından muzdarip. Onun canlı dersleri olduğunda veya on-line sınav günü biz internete girmiyoruz. Sadece kendisi kullanıyor ve buna rağmen yavaş diyor.

Sitede Super online kullananlar çok memnunlar. Fakat yeni abonelik yapmadılar bize.

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar konu dışı olacak ama son bir aydır internet hızım felaket,hadi yasak olan hafta sonu düşük olması bir nebze ancak 75 mb lik bağlantı ile 4.4mb hız nedir yahu? benzer durumda olan var mı? merak ettim
    Aynı sorun bende de var Sayın watcher.

7. Neredeyse 3 yıl önce dolar kuru 7 lerdeydi şuan 7,80 lerde. Uçan kaçan bir şey yok...
    Dolar kuru bu seviyelerdeyken hükümet falan düşmez.
    Tele1 ve halk tv'yi fazla izleyince olası erken seçimde akp nin seçim kaybedeceğini zannediyoruz ama sokak röportajlarına iyi bakarsanız ekonomideki kötüleşmeyi çoğu akp'li virüse bağlıyor onu da "tüm dünya böyle akp'nin bunda bir suçu yok" diyorlar.

Üzgünüm gerçekler bunlar... Bunlar asla seçim kaybetmez! bu arada seçim sadece demokrasilerde kaybedilir... Bizim demokrasiden çoook uzaklarda olduğumuzu çoğu kişi unutuyor...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Sayfa 118/996 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •