Bak simdi ben Bilal'e anlatir gibi anlatayim.
Bu sitede iki cok kiymetli adam vardir.
Biri Baskan, digeri Reha Mudur.
Her ikiside, bu ulkede zor bulacagin mertlikte delikanli adamlardir.
Eger hayatta bu adamlari tanimis olsaydin, sen de bunu teyit ederdin.
O nedenle senin gibi tiplerin, normalde randevu dahi alamayacagi adamlar bunlar.
G.t'lerle hic muhatap olmazlar..![]()
Medwig bunu bilir, bunlari iyi tanir.
Onlar gerekmedikce kufur etmezler.
Ancak sana, ortami germe, senin amacini biliyorum.
G.t'lugun alemi yok.
diyor..![]()
Dolar düþtü demiyorsunuz çocuk deðiliz ne yapmaya çalýþtýðýnýzý görebiliyoruz .. Dolarla ilgili fikrinizi söylemeniz anlaþýlýr ama siz tartýþma yaratacak sözler söyleyip sonra bana laf ediyorlar demeniz olmuyor .. Burada dolara yatýrým yapanlar var siz dolarý istemiyor olabilirsiniz ama yatýrým yapanlar var sürekli bu baþlýkta ortamý germeye gerek yok .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar 7.80'e yaklaþtýkça alýmlar hýzlanýyor,elde avuçta zaten dolar yok,içeri giren ise karþýlýklý giriyor,götürüsü ise sayýþtay ele geçirildiði için bilinmiyor,az söylensen üzerine mafyayý salýyorlar,ha sahi bu mafya bozuntularýna hökömetten niye hala ses yok,zamanýnda ünlü Ankara kabadayýsý ile tanýþýklýðým vardý iç,iþlerindeyken,hangi kabadayý olduðunu bilirsiniz,bu çatlý,falan MHP uzantýlarýný Giresun yurdundan bilirim,merkez üstü Ankara Libya caddesiydi,elimizde listeleri vardý,neyse fazla kurcalamayayým o bize kalsýn,zaten o K.Maraþ olayýný hiç unutmuþ deðilim![]()
Yer Ýmleri