O vakit suan 250 civarinda satalim mi yani gitmeyecek mi bu kagit...300 olursa da 50 tl yanildim mi olacak ...borsada olmaz diye bisey yok...bunun garantisini kimse veremez...
O vakit suan 250 civarinda satalim mi yani gitmeyecek mi bu kagit...300 olursa da 50 tl yanildim mi olacak ...borsada olmaz diye bisey yok...bunun garantisini kimse veremez...
Kazançkapısı çok tşk
İçi boş tartışmaları ne kadar çok seviyoruz . Ben yazımda şu seviyeleri asla göremez diye bir şey yazmadım .Sadece kişisel öngörümü bildirdim 17 Kasımda , yeni yıla kadar 40 aşağı verirler 30 yukarı çekerler yukarısı 250'ler olur ,bu şekilde yeni yıla girerler diye bir ÖNGÖRÜ'de bulundum hepsi bu kadar .Tabi ki borsada olmaz diye bir şey yok .
Ben Mart da başlayan salgın sürecini Petunda geçirmiş birisiyim.O forumda , Temmuz daki bir yorumumda bunlar yılı fiyatladılar bence diye yazmıştım. Yani 5 aylık bir öngörüde bulundum ve hala 32 leri göremedi kağıt .Ki açın bakın bilançosu tatminkar birkaç şirketten biridir borsada. Yazdıklarım elbette kanun değil ,ama çok şükür çok az yanılıyorum.
Derken ağustos sonu eylül başı tam bilmiyorum 108.70 den giriş yaptım .Açın bakın o tarihten beri yıl sonu bilançosu 1'e 15 beklentim var diye defalarca yazmışım.Öngörüde bulunarak pozisyon almak benim için çok önemli ..
Burada belirtilen yorumları,içi boş tartışma yaratmak için değil de , hepsinden bir şeyler alarak dağarcığa bir şeyler katmanın fırsatı olarak görüyorum ben .Size de tavsiyem bu . Sonuçta benim gibiler çok daha az hayal kırıklığı yaşıyorlar .
Normalde 300 - 320 ye vurup düzeltmesi gerekirdi , gerçi daha 14 gün var ama .. Ben her 253 üzeri atışını milletin eline tutuşturma vesilesi olarak görüyorum. Eylülden bu yana yaptığım trade i de sonlandırdım.Ha 320 olur satıp tekrar alım kollarım ama şu an bekleme zamanı .Benim için şenlik tarihi 1 Mart itibarı ile başlar . Bu tarihe kadar her türlü baskılamayı normal karşılayacağım hayal kırıkılığı yaşamamak için.
Sizle polemige girmek icin yazmadim...bende karton konya ve egeenden buraya geldim..az cok bizde neyin ne oldugunu biliyoruz...fiyat belirtmenizden kaynaklanan yanlis ama dogru zaman gosterir bir algi yaratmasindan kaynaklandihi icin yazma geregi duydum...kalbinizi kirmak gibi bir niyetim yok...kusura bakmayin...iyi gunler...
Yer İmleri