Sayfa 636/996 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Arkadaşlar bu araştırmayı kendim yaptım ve buradan paylaştım, adı geçen şirketler gündemlerine halka arzı bir defa da olsa almış olup, sonradan vazgeçmiş, ötelenmiş ya da henüz gerekli şartlar olgunlaşmamış olabilir, bu şirketlerin kısa orta ve uzun vade de halka arz talepleri olacaktır!

*A101 CEO'SU BOSTAN: ŞU AN HİSSEDARLARIMIZ HALKA ARZ DÜŞÜNMÜYOR-BLOOMBERG HT
    şu an düşünmüyoruz diyor, şartlar olgunlaşırsa neden olmasın anladım ben!

HÜSEYİN Aydın, uzun zamandır beklenen Ziraat Bankası nın halka arzı ile ilgili, Ziraat bankası bu ülkenin çok değerli bir aktifi. Biz şu an itibariyle halka arza hazırız. Sermayedarımız ne zaman arzu ederse, yasal prosedürlerin tamamlanmasıyla birlikte biz hazır durumdayız,
    bu açıklama eski bir açıklama olsa da gerekli şartlar oluşursa Ziraat Bankasının halka arzı da mümkün bence!

2. bu arada, bu kadar halka arz gelmez de... oldu da geldi diyelim; 3-5 sene bu borsadan hayır gelmez... o halka arzlardan alanlar da ilk gazda satarsa ne ala, sonra yıllarca beklerler tekrar arz fiyatına gelsin diye...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. halka arzlar kadar saçma bir şey yok. aracı kurum ederini hesaplıyor İNA'sını işin içine katıyor. ederi 8 tl'dir diyor. arz edilince fiyat 30 liraya çıkıyor. ederi 8 lira olan kağıt 30 liraya alanın elinde kalıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    halka arzlar kadar saçma bir şey yok. aracı kurum ederini hesaplıyor İNA'sını işin içine katıyor. ederi 8 tl'dir diyor. arz edilince fiyat 30 liraya çıkıyor. ederi 8 lira olan kağıt 30 liraya alanın elinde kalıyor.
    son arzlara bakarsaniz kimsenin elinde kalan bir sey yok ! herkes mutlu

ama bu saadet zinciri bir gün kirilacaktir. kaldiki o gun geldiginde diger hisseler de ayni dususu yasayacaklardir

5. Ben halka aradan sonra 12 bilanço / 3 yıl geçmemiş hiç bir şirketi kale almam, genellikle de 3 yıl sonra baktığımda halka arz mal kitleme gibi görünüyor. Bakalım bu seneki patlayan uçan kaçan adzlar 2 sene sonra grafikte / analizde nasıl duracaklar.
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    halka arzlar kadar saçma bir şey yok. aracı kurum ederini hesaplıyor İNA'sını işin içine katıyor. ederi 8 tl'dir diyor. arz edilince fiyat 30 liraya çıkıyor. ederi 8 lira olan kağıt 30 liraya alanın elinde kalıyor.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. aynen öyle hatta geçmişte yaşadık. halka arz seferberliği adı altında bütün merdiven altı şirketleri kota almışlardı. şimdi çoğu kot dışı.

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    talep ettiğinin 30'da biri geliyor... ilk gazla kaç tavan giderse o da.. sonrası meçhul..
    2018'de 10'dan arz edilen şok market hala 12'de...
    pandemi olmasa hala 8 lirada takılıyordu. turuncu abisi gibi sürekli zarar açıklıyor pandemi geldide kâr açıklar oldu.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    son arzlara bakarsaniz kimsenin elinde kalan bir sey yok ! herkes mutlu

ama bu saadet zinciri bir gün kirilacaktir. kaldiki o gun geldiginde diger hisseler de ayni dususu yasayacaklardir
    En son halka arzda talep ettiğimin %3’ü civarı geldi. Sonra hisse uçtu gitti bu işte bir terlik var ama ne bilemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 636/996 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •