Sayfa 637/996 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Halka arz edilen şirketler kötülerinir olmuş.. Neden safkar görülmüyor neden tlman görülmüyor.. Hem ciro hem öz sermaye ve karlılık lar.. Neymiş sokm kötüymüş.
    Neden enerji sa görülmüyor.
    Her arz edilen şirket kötü niyet mi taşıyor... Sokm zaten edlekilerden kazanamadığı için arz oldu kar edemiyor ama stok fazla vs.. TL Man desen döviz etkisi iyi safkar zaten argesi olan iyi bir şirket..
    Saadet zinciriymis elinde safkar tlman medical park tutan zengin la sadece bunlar aklıma gelenler ki arz edilen perakende dışında kötü şirket yok.. Sizin gibi elemanalrda herseyi bildiğini şansın saadet zinciri desin..
    ... Uzanamadığı ciğere pis diyenler hep burda..
    Herşeye de bir kulp takmayın arkadaş..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bedelliye kötü diye bilirsin ama arzlar o kader değil..
    Mesela medical park yöneten tahtacı grup mavi ile aynı.. Bol keseden sallayın bakalım.. Neymiş saadet zinciriymis..
    Bedelli de iyi niyetli olan gördüğüm tek şirket crfsa ve katmer.. Onu da düzgün takip etmediğiniz için o furya ya da saadet zinciri diyorsunuz.. Yapmayın böyle.. Cidden tahta hareketlerinden kimin girip çıktığından bir gram haberiniz yok..

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Halka arz edilen şirketler kötülerinir olmuş.. Neden safkar görülmüyor neden tlman görülmüyor.. Hem ciro hem öz sermaye ve karlılık lar.. Neymiş sokm kötüymüş.
    Her arz edilen şirket kötü niyet mi taşıyor... Sokm zaten edlekilerden kazanamadığı için arz oldu kar edemiyor ama stok fazla vs.. TL Man desen döviz etkisi iyi safkar zaten argesi olan iyi bir şirket..
    Saadet zinciriymis elinde safkar tlman medical park tutan zengin la sadece bunlar aklıma gelenler ki arz edilen perakende dışında kötü şirket yok.. Sizin gibi elemanalrda herseyi bildiğini şansın saadet zinciri desin..

Şirket için bir şey söyleyemem ama Kervan gıda 9’dan halka arz edildi. Bugün 15,91 sizce normal mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. Çok güzel olmuş, çok açıklayıcı.
    Dün gece bende biraz indikatör baktım...
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    özetle bist 30 da olduğu gibi bir çok hisse de kısa da nu dese de bariz periyotlar ölçülürse kısa süreli çalışacak gibi duruyor..!!!
    bakalım cci doğru mu çıkacak..!!
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Halka arz edilen şirketler kötülerinir olmuş.. Neden safkar görülmüyor neden tlman görülmüyor.. Hem ciro hem öz sermaye ve karlılık lar.. Neymiş sokm kötüymüş.

tlman: araştırın kimin?
    enerjisa: güler sabancının neden berat albayrak güzellemesi yaptığını bilmelisin.
    kimse pis demiyor bu kadar agresif olmayınız. bilgi alışverişi, tecrübe, geçmişte yaşanılan üzücü durumlar diyelim. çünkü muz borsasının bu konuda çok sabıkası var.

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şirket için bir şey söyleyemem ama Kervan gıda 9’dan halka arz edildi. Bugün 15,91 sizce normal mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    şefim sizinle bir geçmişimiz var..mükemmel kar açıklayan şirketler sizce ederinde mi.!!! bir de şu dolar şu dünya piyasasında ki borçlanma vs ile sizce ederinde mi..!!!!
    BAKINIZ BURADA YAŞANMIŞ BİR OLAY ANLATIYORUM..!!!!
    KOZAA 5.6 tl düştü ve spot forumda denizkiraza olmadığını demdiğini bırakmadılar..hisse 5 ten 15 e geldi ve deniz demişti ki bu hisse 15 lira olacak ve hisse sizin elinizde olmayacak dedi..!! adam haklı çıktı...sorsan zaten 0.7 den gelen hisse diyordu burada shortçular..!!!
    demem o ki piyasa da şuan yaşanan bir gerçek var o da yüksek fiyatlama..o yüzden yapamyın etmeyin tamam tkuru spek gitti kent gitti mesela ama ben halka ilk arz oladuğu zaman safkar alıp temettü bile almıştım..!!2,3 tl den ..!!!
    kervn dediğiniz şirketi araştırdınız mı..!!!
    adamların tüm işleri ihracat türkiye pazarından çok yurt dışı ortaklıkları var ve bu hisseye tüpraşa giren varlık norveç fonu girdi..hal böyle iken bu tarz hareketler normal..
    ASIL SORMANIZ GEREKN SORU ŞU....
    DÜNYA DA TÜM ARZLAR PARA KAZANDIRIR İKEN BİZİM ÜLKEMİZ DE NEDEN KAZANDIRMASIN...!! SİZ ASLA TEMEL BİLİYORUM TEKNİK BİLİYORUM DİYENLERİN ISRARCI LAFLARINA BAKMAYIN...
    BUNUN EN BÜYÜK DERSİNİ BEN SASA DA VERDİM...TEMEL BÜKÜCÜ=SASA DIR..!!!
    GEÇİNİZ..!!!

7.  Alıntı Originally Posted by edipler Yazıyı Oku
    çok güzel olmuş, çok açıklayıcı.
    Dün gece bende biraz indikatör baktım...

Redmi note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    analiz böyle yapılır hocam ister ukala deyin isterse bilmiş..her yönüyle bakarım hangi yön ağır basarsa onu yazarım..!!ülke batıyor short demem ya da alamanya bizi kıskanıor long demem bariz bir trend var bunun değerini bilmek iyi değerlendirmek lazım..işinize yaradıysa ne mutlu kendi adıma...!!!

8.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    tlman: araştırın kimin?
    enerjisa: güler sabancının neden berat albayrak güzellemesi yaptığını bilmelisin.
    kimse pis demiyor bu kadar agresif olmayınız. bilgi alışverişi, tecrübe, geçmişte yaşanılan üzücü durumlar diyelim. çünkü muz borsasının bu konuda çok sabıkası var.
    AYNI YERE GELDİK İŞTE...FURYA NE İSE ONA KATIL..ÇOK MUTLU OLDUM..!!!
    enim kimin kimle ne iş yaptığını çoğunuzdan iyi bilirim..!!bildiğimi bilenlerde var..ama şunu asla yapmam şu şirket kötü bu iyi şu şirket iyi yere gelir bu kötü yere gelir asla demem..demedim de..!!

Sayfa 637/996 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •