Originally Posted by
oyunagelenadam
şefim sizinle bir geçmişimiz var..mükemmel kar açıklayan şirketler sizce ederinde mi.!!! bir de şu dolar şu dünya piyasasında ki borçlanma vs ile sizce ederinde mi..!!!!
BAKINIZ BURADA YAŞANMIŞ BİR OLAY ANLATIYORUM..!!!!
KOZAA 5.6 tl düştü ve spot forumda denizkiraza olmadığını demdiğini bırakmadılar..hisse 5 ten 15 e geldi ve deniz demişti ki bu hisse 15 lira olacak ve hisse sizin elinizde olmayacak dedi..!! adam haklı çıktı...sorsan zaten 0.7 den gelen hisse diyordu burada shortçular..!!!
demem o ki piyasa da şuan yaşanan bir gerçek var o da yüksek fiyatlama..o yüzden yapamyın etmeyin tamam tkuru spek gitti kent gitti mesela ama ben halka ilk arz oladuğu zaman safkar alıp temettü bile almıştım..!!2,3 tl den ..!!!
kervn dediğiniz şirketi araştırdınız mı..!!!
adamların tüm işleri ihracat türkiye pazarından çok yurt dışı ortaklıkları var ve bu hisseye tüpraşa giren varlık norveç fonu girdi..hal böyle iken bu tarz hareketler normal..
ASIL SORMANIZ GEREKN SORU ŞU....
DÜNYA DA TÜM ARZLAR PARA KAZANDIRIR İKEN BİZİM ÜLKEMİZ DE NEDEN KAZANDIRMASIN...!! SİZ ASLA TEMEL BİLİYORUM TEKNİK BİLİYORUM DİYENLERİN ISRARCI LAFLARINA BAKMAYIN...
BUNUN EN BÜYÜK DERSİNİ BEN SASA DA VERDİM...TEMEL BÜKÜCÜ=SASA DIR..!!!
GEÇİNİZ..!!!
Yer İmleri