burada 3000 puan kovalayan ama genelde alamayan adamlar arz furyası eleştiriyor maalesef..!!
ulen taş attın kolun mu yoruldu gir arza al paranı bu para sana nereden geldi diye soran mı var ne kötülüyorsun..furyaya katıl al paranı çık ne zan altına bırakıyorsun kıçı kırık 169 lot 800 tl para getiriyor hepsi dahil bedava para..neymiş etik değilmiş ..kardeşim muz borsası diyor kabul ediyor ve eleştiroyrsak oluşan furyalara kapılmak zorundasın kimse sana neden kaybediyorsun neden kazanıyorsun demiyor ki ..bu işi nasıl yapıyorsun da demiyor..sen parana bak..!!sonuçta burda kimse çok fazla birşey taşımıyor..!!
ben çok özel mesaj alırdım buraya eskiden yaarken beraber yönetilm paramı yardımcı ol vs diyen çok şahıs gördüm..!!mesajını aldım..e ne oldu onlara herşey bitti kendilerini bitirdiler..neden ...burayı okudu çünkü..aaa şu adam iyi şu pozu almış bende alayım..bakınız vebali günahı çok..zamanım olsa her türlü vadeli spot her detaydan ortak analiz atar çıkarsın herşeyi bildim dersin feneomen olursun ama iş öyle değil..
para dolarda ise dolara altında ise altına vadeli de ise vadeliye spotta ise spota ..para nereye akarsa sen oraya akacaksın...
burada marmara capital fonu paylaştım demediğini bırakmadılar..adamların hisseleri gidiyor son 3 yıld ada en fazla getiren ilk 3 te ki fon hani beceremiyorsan al yat olay budur..!!
ya da bireysel emeklilikte bankalrın altın fonu döviz yurtdışı borçlenma ve hise senedine böl EMİN OLUN VİOPTA Kİ toplam işlemden daha çok kazanırsınız..!!
neyse ya iyice itici oldum..