Sayfa 724/996 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. VİOP30 1.470' lerde iken herkes 10 - 15 bin puanlık bir kırılım bekliyordu...

Tabi kırılımın yönünü bilen yoktu, herkes aşağı da yukarı da olabileceği konusunda hemfikirdi...

O gün bu gündür endeks 85 ( 8.500) puan yükseldi...

Kırılımın hangi yöne olacağı halen meçhul !!!

2. aps durum nedir
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    VİOP30 1.470' lerde iken herkes 10 - 15 bin puanlık bir kırılım bekliyordu...

Tabi kırılımın yönünü bilen yoktu, herkes aşağı da yukarı da olabileceği konusunda hemfikirdi...

O gün bu gündür endeks 85 ( 8.500) puan yükseldi...

Kırılımın hangi yöne olacağı halen meçhul !!!
    O da güzel hikaye bak başkan. Yatay bekliyordum yazmıştım. O beklentimiz gerçekleşmemesine rağmen, 1532 lere kadar iyi yapıştık lönklere. 40 larda şortlamaya başladık - belki arkada çalışan algoritmamız için için hala o yatayı bekliyor, yatayı istiyor.

Yarın da bir görelim boğa hala kıpkırmızı öfkesiyle koyu yeşil barlar basmaya devam ediyor mu, parasıyla değil mi biraz da kaybedelim, kazanmak kirlidir kaybedelim temiz kalalım.

4.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    2020 yıl açılışı vak vak 5.50 imiş reis abi yıl sonu kapanış kaç olur ne dersin ?
    Hisseler kendine has fiyat oluşumu sergiliyor, her hissenin kendine özgü fiyatlaması mevcut. mesela bi eregi yada bi tüp, bunlar sene başında aşada iken seneyi yukarda kapatmak isterken. bi hulk yada bi vak vak kağnı gibi yerinde saymak isteyebilü Mehmet abi hisse bazlı yorum sakıncalı, tahtanın spekisi bilü
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    TV'de nereye baksam..
    Çok pozitif bi karar derler...

HErkes bu yönde ise SHORTları arttırmak şart!
    önumuz kış.
    üşütmesin ?
    mantıklı arguman lazim. mal yükseldi diye satılmazmış abi. yasayarak ogrendim
    6 liradan aldigim doas zart diye 10 oldu ulan bu yükseldi ortalik da karisik dedim sattim.
    30 papel verene 1 tane sarip uzatiyorlar simdi.

6. Yağni burda demek istediğim, sahipli tahta ise pozitif, sahipsiz tahta ise kendi yağında kavurur lar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    önumuz kış.
    üşütmesin ?
    mantıklı arguman lazim. mal yükseldi diye satılmazmış abi. yasayarak ogrendim
    6 liradan aldigim doas zart diye 10 oldu ulan bu yükseldi ortalik da karisik dedim sattim.
    30 papel verene 1 tane sarip uzatiyorlar simdi.
    YAPTIRIMLAR .. GELDİ ile... YAPTIRIMLAR KALKTI arasında fark var...
    Borsa henüz bunu yansıtmamış olabilir..

Biz YAPTIRIMLAR KALKTI diye mi anladık acaba?

K.KORE,RUSYA;İRAN'La aynı lige düştük..
    FArk olup/olmayacağını göreceğiz...

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yağni burda demek istediğim, sahipli tahta ise pozitif, sahipsiz tahta ise kendi yağında kavurur lar
    anladım abi teşekkürler adios..

Sayfa 724/996 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •