Sayfa 742/996 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben bir banka 2 aracı kurumla çalışıyorum .
    Garanti de geçen cuma hesaplarıma müdahale olunca bloke geldi hesaplara 4 günde çözemediler .Dün hisse ve nakiti Vakıfbankka virmanlattım .Canlı izleme bedeva orada işlemlerinize göre güzel olanaklar sunuldu bana , garanti de herşey para idi.
    Hesaplara müdahale olması ne demek? Hırsızlık girişimi falan mı yoksa teminat yönetimi ile mi ilgili?

SPOT TÜM (BOFA sabah en iyi satıcıydı, alışa geçmiş gene ortalığı karıştıracak gibi)

3.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Hesaplara müdahale olması ne demek? Hırsızlık girişimi falan mı yoksa teminat yönetimi ile mi ilgili?
    Hesaplara girmeye çalışıldı

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hesaplara girmeye çalışıldı
    Geçmiş olsun. Hesapları güvende tutmak için önerileriniz varsa dinleriz.

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    valla piyasa miyasa derken burada başka şeyler oluyor...böyle giderse k..mızı yıkayacak su bulamayacağız...

İstanbul'a içme suyu sağlayan barajlardaki su seviyesi yüzde 21,71 ile son 15 yılın en düşük seviyesine indi.
    Aynen öyle hala yetkililer koltuk için birbirinin yolunu kesmek ile uğraşıyor.
    Siyasetten bu kadar nefret etmedim Ülkem bu durumda iken.

6. XU100'de düşüş olmayacak anlaşılan..

OLURSA ancak düzeltme olur DİYELİM..
    ,
    daytraden SPOT 1360 al devam ediyor

7.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun. Hesapları güvende tutmak için önerileriniz varsa dinleriz.
    Sn mertus 2021 giriyoruz çok değişik 4 gün yaşadım banka üzerinden hesaplarıma ulaşamadım, portföy yöneticisi nin evden çalışmasından dolayı banka içindeki bazı sistemlere yetkili olmamasından dolayı tam bilgi bana verilememesiyle başlayan bir durum .
    Kendi şubem koronadan karantinaya alınıp , aynı ilçede başka şubede hesaplarım hakkında yine bilgi alamadım bloke olduğundan , çalışan siz bizim şubenin müşterisi değilsiniz diyip beni geri plana atmak istemesi , edepsiz bir sidikli karıya denk gelmem le başlayan garanti noktalama olayı oldu , 25 senedir müşterisiyim .İlişkimi kesiyorum diyince bölge müdürleri hepsi aradı ok yaydan çıkmıştı ve vakıfbankla anlaştım .Garanti bankası çalışanı 1 kişi hakkında şikayette bulundum.Dikkat edin .

8. Abd Yaptırımları bekleniyordu zaten.

Beklenti gerçekleşti.

Savunma Sanayi şirketlerimiz doğru yolda gidiyor. Çok bi etki etmez.

Artık dünyada tüm şirketler digitalleşiyor.

Digital teknoloji ve yazılım teknolojisinde de öne geçebilirsek, yaptırımlar falan sinek ikilisi olur...

Digital teknoloji ve yazılım teknolojisi.

Savunma sanayimizde, alt komponent olarak Motor kısımları hariç üretemediğimiz kısım kalmadı.
    Orda da TEI nin ürettiği motorlar var.

Yani artık Motor hariç yaptırım uygulayabilecekleri bi alan kalmadı, bu yüzden kişilere yasak getirebiliyorlar.

Bu dakkadan sonra Alınan ,ithal edilen SS silah ya da cihazlar da artık ters mühendislik için.

Aselsan vs diğer Savunma Sanayi şirketlerimiz kendini aştı artık. Şu an tek geride kaldığımız alan Motorlar. Orda da TEI nin büyük atılımları var.
    Uçak, jet, gemi, tank , helikopter vs bunların motor işlerini de bi çözersek yaptırım uygulayabilecekleri hiç bir alan kalmıyor))) hepsini biz üretebiliyoruz zaten

Yani; Sanayi ve Endüstride çözüm

Digital teknoloji ve yazılım teknolojisi.

Sayfa 742/996 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •