Sayfa 140/932 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Mavi trend yaklaşık 15.40 üzeri kapanışlar gerekir.

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Tolga Hocam eline sağlık teşekkür ederim.
    Rica ederim kolay gelsin...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Kozal aylık

5.46 Haftalık pivot direnci üzerinde fibolar takip edilebilir.

Karsn zor hisse aylardır yatay seyirde geziniyor 3.24 üzeri kapanış görmek lazım.

Mavi trend yaklaşık 15.40 üzeri kapanışlar gerekir.
    Her bir grafik için ayrı ayrı teşekkür ederim Sayın Dandanakan, elinize emeğinize yüreğinize sağlık...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. Ne demek hocam bi katkımız olsun,yanılma payımızda var fikir edinebilmek açısından takip amaçlı izleyelim.

Aslında listedeki tüm hisseler benim nazarımda çok kıymetli ama hangisini ne zaman alıp ne zaman satacağımız konusunda fikrimiz yok gibi. Bununla ilgili yaklaşık 3 yıl önce şöyle bir başlık açmıştım. https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=17483 Aradan çok uzun zaman geçti. Bu arada Teknik Analiz adına yenileştirme geliştirme çabalarında bulunmaya çalıştım. Tecrübe edindiğim sonuçları Portföy Yönetimi konusunda uygulamaya çalışacağım. Şimdilik somut bir şey yok aklımdan geçenler var.

Portföy Yönetimi konusunda tecrübesi olan arkadaşların da katkı sağlamasını görüş bildirmesini çok isterim.

Saygılarımla...

Ne demek hocam bi katkımız olsun,yanılma payımızda var fikir edinebilmek açısından takip amaçlı izleyelim.
    Yanılma payı herkeste var, samimi çalışmalarınız için tekrar teşekkür ederim...

7. Elinize sağlık Tolga bey.
    Elinize sağlık sayın Dandanakan.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolga bey.
    Elinize sağlık sayın Dandanakan.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkürler Sayın Canel.D.

Sayfa 140/932 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •