Sayfa 824/996 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mazut lazımmış palaya, napak yani, bizde boş geçmeyelim dedik, kötü mü ettik
    yauf bozkurt dayu sen bali yapma pala millet şortladıkça yukarı alıyor..bari dönüşü görüp de oyle şortlayın abim(ha ben bi dene şortladım demeyın damlaya damlaya göl olur)

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Cons bayımızı tanır severiz. İdeal kull***** sever sayarız. Matriksi olan adama saygımız az olur ama yine olur.

Ben TV den bakıyom diye burada davul çalana, Allah bol bereketli kazançlar versin deriz pek takılmayız.
    Thanx bayımız..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mazut lazımmış palaya, napak yani, bizde boş geçmeyelim dedik, kötü mü ettik
    Bozkurt ellerinde 2020 model bademforce makinaları var en büyük mazotları bu

4.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Eyvallah bayım.. Bunlar buralar bele i$te, sonra da MedwiG bizden silsin hisse.net a$kıyLan )..

Bi temizleyemediler gitti forumumuzu ??..
    aynen forumu chat ekranı gibi kullanan bir gram elde tutulur bir veri paylaşmayan adamı atmayacak bizi atacak demi..
    benden bile sonra üye olmuş sadece chat ekranı gibi kullanarak entry girip mesaj sayısı artıran adam dikkate alınır olmuş...
    maalesef bu forumda da akılcılık bitmiş..alayına yalana dolana demo hesaba dönmüş..!!!
    bir de nasıl batacak diye eski olupta anlam veremeyen adamlarla da dolmuş..!!
    neden ayılara ters konuşuyoruz durum bu..!!
    bakalım o kavurmaıkları stop ettim diye yazacak mısın buraya sırf bu yüzden takip..!!!
    ayrıca inandırıcı değilsin..bunu bil..!!

5.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yauf bozkurt dayu sen bali yapma pala millet şortladıkça yukarı alıyor..bari dönüşü görüp de oyle şortlayın abim(ha ben bi dene şortladım demeyın damlaya damlaya göl olur)
    Sabahtan beri izliyon işlemsiz, eccük harclık alıp cigara alıcam kazanırsam, fazlasında gözüm yok yağni
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    AyU naapsın daha thya0'yUu, dibine darı ekildi ya onun 7 yıldır.. ??..

AyU dediğin endeksi satıyor, komplesini.. Nasipten öte köy )
     Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    bu işi bilenler bugün sortlamıştır buralardan b tepki diye.. daha çok bilenler ab=Cd 14.70 de sortlar müritleriyle iflas eder..
    Sonra troll muhabbeti billur akArr akArr akAr.

7. sn Bozkurt siz onlara bakmayın beni tek bırakmayın. batarsak şorttan batalım

Mehmet Sevki Guest
    inekler geldi galiba gidemiyoruz gene vay arkadaş ya

Sayfa 824/996 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •