Sayfa 826/996 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Cons bayımızı tanır severiz. İdeal kull***** sever sayarız. Matriksi olan adama saygımız az olur ama yine olur.

Ben TV den bakıyom diye burada davul çalana, Allah bol bereketli kazançlar versin deriz pek takılmayız.
    Matriks kullanıyoruz diye naptık ki :D suçumuz nedir :D varsa cezamız çekelim :D

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hemen alkışlarsın seninle düşüncede olduğunda
    Ters yazsa giydirmiştin , kavurmacılığı bilmiyorsun diye
    ) Çatla patla naBalım, el-klassik0..

Siz gibilerin ne i$i var bu arenalarda ?.

3. Meşhur bir fıkra vardı..ışığı gören geliyor diye.

Başlıkta tam fıkraya dönmüş. Egosunu tatmin etmek isteyen, ben bu işi iyi biliyorum diyen, hissecisi, o su, bu su..herkes burada...bir nevi trend topikte kendi reklamını yapanlar gibi...yakında, ara beni, boya beni mesajları bile gelebilir başlığa
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    iyidir ezber sorgulamak, devam et sorgulamaya bence ezberleri

boğa trendi varken, shorttan kazanılmaz derler ama bak conso her fiyattan short yapıyo ve kazanıyo, iyi kazanıyo hem de

faiz artışı borsaya yaramaz derler, ama gör bak faiz artışı oluyo diye banka hisseleri şahlanabiliyo

millet aç- aç derler, araba talebi zirvede, bahçeli ev yok satıyo
    Gel satAk sana bi bohçalı ev.. Ne dersin akKeMaL.. Yanına da en kıyAkIndan bi Audi..

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    ) Çatla patla naBalım, el-klassik0..

Siz gibilerin ne i$i var bu arenalarda ?.
    Sen ilk önce 8.000 pointlik cons füzesini çıkarçigi film KAHRAMANI

Dön Dowgil dön..

Son pin bar olsun.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sen ilk önce 8.000 pointlik cons füzesini çıkarçigi film KAHRAMANI
    Çarpıl tabi yakı$ırr sen gibisine.. Devam oynat..

8.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Abi bu ******** yonca 9.80 gecen gün yazmıştım birde brokura giydiriyordum 9.60 şort acacaktım brokur yükselir demişti ordan 9.30 düşmüştü almamıştım brokuru dinledim diye kızmıştım kendime ama görüyorumki adam haklıymış şimdi şöyle düşünülem 9.60 şort acsaydım yoncada 2 kaldırac şimdi 9.80 dan zararına satsaydım zararım ne olurdu ? YTD
    2 kaldırac nedir ki yani paran 1 milyondur ona göre deişir 10 bindir gene deişir :D kaç kontrat satıcaktın. hesap çok basit yani bir kontratta 20 tl oynardı. ( satıp tekrar satıcam olmaz alıcam olur poz kapatmak için ) 10 kontratta 200 tl...

Sayfa 826/996 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •