Sayfa 834/996 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1558 flat cigarayı hakketti mi tarkank
    daha yeni başlıyorduk.

Mehmet Sevki Guest
    arkadaşlar recep bayraktar ın köpeklerini ve köpeği korsan ı barınağa aldılar şikayet ettirilerek. köpek çok zor durumda barınak ta hapis halinde. lütfen bu köpeklere trabzon da olan kimse varsa zengin akp li vs. yardımcı olun.

köpekler çok zor durumda ölecekler malesef yardımcı olun insanlık namına. akp nin üst kadrosundan okuyan varsa bu barınağa alınan köpeklere yardım edin.

şuan videosunu izledim recep abinin köpek hasta olmuş. çok üzücü içimden geldi yazmak..

3.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    daha yeni başlıyorduk.
    Siz devam edin, ben fazla oynamam biliyon batığız abi
    Hamdım Piştim Yandım

4. Arkadaş az kalsın sortlari 500 puan zararla 157.000 den kapatıyorduk ekrana bakmamak lazimmis

5. Dünya o kadar longa dönmüş ki, kısa yapan ya da full hisse taşımayan geri zekalı muamelesi görüyor...bizim kıytırık borsamızı boş verin, dünyanın en büyük hisse piyasalarında durum bu.

hep derler ki, herkes boğaysa, ve boğazına kadar maldaysa..birisi satmaya başlayınca bu malları kim alacak...crash dedikleri şey böyle zamanlarda oluşuyor işte...bizim açımızdan iyi olan şu, yurt dışı 2 düşerse biz artık 1 düşeriz...damat varken onlar 1 düşerse biz 2 düşeriz diyordum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Adi0oSss..
    Ne attın sahaya?...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1558 flat cigarayı hakketti mi tarkank
    vay be bu işin piri olduğunu yine ispatladın.. bizim hisseler heralde eksiye geçmiştir malesef 2 dakika sonra altyazı geçiçek.. bugünde bamya galiba...

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Ne attın sahaya?...
    Gırnızı bomba.. ))
    ...

& Ruh gıdası birazda yine gırnızı boyalılar 0F kors..

Sayfa 834/996 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •