Sayfa 864/996 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sertavula davetmi var Oyunagelenadam Karaman mi ? yoksa Mut mu ?
    yok silifkeliyim oradan çok geçerim ondan dedim insanlık görsün demo değil gerçek bizimkisi

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İSMAİL ASLANÖZYAR,derki:1343 kırılmadan her şey sadece düzeltmedir-geri çekilmedir.

ben bilmem.böyüklerimiz öyle der.vardır bir bildikleri
    ismail hoca benim forekste temelleri atan adamdı hiç birşey bilmeyen adamın camalarya isminde viopa optimize ettiği ind,katörü 5 dakikalıkta kullansan en azında short ya da long yönlü para kazandırabilir..beceremeyenlere

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Iddaa oynamiyorsunuz oyle mi
    Hadi hayirlisi olsun.Bol kazanclar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    siz ne yapmak nereye varmak istekmektesiniz...

4.  Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Akşam seansına kalmadık bak adam gene haşlamalı yahni yapmış, şortçuya durabiliyorsan dur diyor :D Para dagıtmış gece gece :D adam tam bir şort düşmanı bu ara...

Adana dürümü hemen ardından akşam vermiş valla adam bonkör...
    garibanın yüzü gülür mü..!!!!

5. ne demiştik 7,83 değeri önemsenmeli demiştik...burda ki shortçular buna inandı asıl yükseliş ne demiştik 7,94 üstünde kalıcılık ile olur demiştik hedefi de grafikte vermiştik 8,35 peki ne oldu daha birinci adımı geçemeyen dolara acımadılar..7,80 altında 7,5 ihtimali güç kazanır ...!
    kısa da duru bu shortçulara duyrulur..!!!
    daha detaylısı burda..!!

Mehmet Sevki Guest
    #korsanolmesin

Trabzon da barınakta hapis edilen köpek korsan hasta olmuştur. Trabzon valilik milletvekili siyasetçi orman hayvan müdürlüğünden memur vs. okuyan kimse varsa lütfen bu köpekleri sahibine iade edin köpekler hapiste ölmesin...

işte böyle her gün böyle... mesai başladı. elin işte gözün oynaşta olmuyor çünkü. ayık kafayla şöyle bir kolaçan edeyim dedim, evet endekslere baktığımda şu anki görüntü düzeltme fakat ben bu düzeltme terimine karşıyım. çünkü borsada bir alış vardır birde satış. düzeltme dendiğinde insan ister istemez kendini uygun bulduğu yerden alıma şartlandırıyor. ama kendi kendine nereye kadar düzeltebilirki diye sorduğunda cevap yok. çünkü aşağısı çok boş. ama bunu, satıştayız diye söylemiyorum. olabilirde olmayabilirde. çünkü ortada fol yok yumurta sabah olsun bakalım. gerçek olan bir şey var oda destek rakamları. ben geneli ilgilendirdiği için GARAN 9.68 önemsiyorum. hani direnç üzerinde iki kalırsa üç gün kalırsa muhabbeti varya, onun gibi bende GARAN 9.68 altında veya üstünde stratejisi uygulanabilir diyorum. ama bunu piyasa anlayışına göre söylüyorum. değilse borsanın okulu yokki hocası olsun...

ayrıca yine kendi anlayışıma göre düzeltme olayına bir açıklık getireyim istedim. siz şimdi buna düzeltmemi diyosunuz? tamam kabul düzeltme olsun. ee.. acelen ne o zaman? bekle geldiği yeri tekrar delsin geçsin gör. o zamanda biraz pahalı olur değilmi? olsun.. karambole oynamaktan iyidir...
    Son düzenleme : karar_anı; 17-12-2020 saat: 03:15.

Sayfa 864/996 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •