Sayfa 880/996 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Karar_anı forumdaş GARAN ile ilgili sormuştu.
    2019-2020 Grafikte
    En kötüler:
    GARAN kırmızı
    Bankalar Pembe
    Ulaştırma Açık Mavi
    En İyiler:
    Enerji-Elektrik
    Teknoloji
    Sanayi

BIMAŞ (tam ortada Mor)=AKPmetre

AKP para bulursa Bankalar Ortaya gider.

Dip Not: İletişim "very very underperformed" hele virüs şartlarında ninelerimizin bile dijitalleşmesine bakınca. Neyseki 2 gündür gönlümü aldılar.
    karar_ anı size GARAN sorun sordu öylemi?
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Vadesonu yaklaştıkça kavgalar çoğalıyor. yahu arkadaşlar neyi paylaşamıyonuz. Bi ileri iki geri ralli oluyor mu oluyor, kazanan ve kaybeden oluyor mu oluyor, hayat devam ediyor mu ediyor... yılsonu na kadar tutarlar, çatır çatır tepeden yada tepeye yakın uzlaşırlar. Şortcu olmak zor iş yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

VıZz gelir tırıs gider öylesi hak edenler..

4.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    arkadaşım burası kımsenın tekelınde olan bır yer degıl ne senı nede dıger ınsanları tanırım yıllardır gırer bakardım sanırım bu 5 inci msj ım belkı benımde burda faydalı yorumlarım olur da ıpten alırız yenı ky lerı diye yazmak nıyetım ben bana bana yeterım sendekı ben bılırım benım dedıgım dogrudur vs kıbır hıc hos degıl dun sabah sorttum aksam 1551 ortalama ıle kapattıp vadelı 3 beş senet pay long oldum sabah sebebsız zırve yapınva kapandım ızlemeye gectım conses arkadas seenın gıbı fanatık yaklasım ıcınde degılsıstemlı ver al al ver gıdıyor tarhı zırvelerde ve konjektor zırvelerı hak etmezken long dıye ınsanları hırslandırmaya gerek yok.
    fanatik mi..!!!
    senden daha önce tanıyorum ben adamı..bak adam yukarda ne yazmış iş matematşkte..!!5000 puan yedi la stopsuz nasıl taşıyacaksın...rahatsız oluyorsan engelle ..!!olsun bitsin..!!benim derdim yapılan yorumların asılsızlığı..atsın ortalamasını stop olmadı ise biz de takip edelim...yararımız bile dokunur..!!
    fanatiklik yapan sizsiziniz...
    ne diyebilirim ki bende benim pozum gibi poz almış adama sahip çıkarım ki poz taşıyabileyim viop budur burada gazla işler..!!!
    sen asıl cons ile aksi yönde yaptığın işlemin tersi yönde getirisini hesapla ...!!!
    olay orada bitiyor..!!!
    neyse ..!! uzatmayalım yaşayacaz görecez...
    bu arada spot piyasa da malım var sadece ve endeks takip ediyorum..!! evet shortçu ısrar edenleri ve short niyetlenenleri bistik düzeltmesine kadar inidikatör görüyorum..!!
    bana göre olumlu seyrini sürdürüyor

ya fikrini söyle anlarım.ama karşı fikri olana niye, sende sorun var denir.
    o kadarmı kesin biliyor ne olacağını.?
    sonraya gidipte gerimi gelmiş.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yorumların çok önemli..sen de hakkını helal et
    iki karpuz bir koltuğa sığmıyor çok ciddiyim. sağa sola bakınca dağılıyorum. tanıştığımıza memnun oldum. bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    fuzi faydalı bi eleman, dili sürçmüştür.
    ayuların bozgurt,
    şu çekyatçı bozgurt bilem
    stop olur.
    benim gibi marjı biraz yüskek tutar sadece.
    Şahit abi,
    24 saat işlem yapılmayan,
    sabah 3000puan (gap+kanırtma) alınan piyasaya stop yazan sadece parasını harbiden haybeye sokağa atıyor.
    Güniçini anlarım.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Dünkü taze dipleri de delebilsek veri veri nice olur..

Ki 0 potansiyeli herdaim vardır malum me$hUurr Bistik BistekA'nın..
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Kızarsa bozarsa dA keyfimize baksak iyiden iyiye..

Bi halttan anlamayan bilmeyenlere de gülüp geçsek yine veri veri maç.
    Hayırlısıyla ile kalan best orti zırwasal shortS free trade style devam..

Sayfa 880/996 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •